A32 al.
@BaşaramadıkAbi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
x3 pro ekranı kötü. Lcd ekran. Ama a32 amoled
A32 al.
A32 önermeye utanmadınız mı?A32 al.
@BaşaramadıkAbi
Katılıyorum dostum sırf samsung diye insanlara performanssız cihazlar almaya yönlendiriyorlar anlamıyorum istediği kadar samsung olsun bu fiyata bu performansı veren cihaz yok.A32 önermeye utanmadınız mı?
kanka araştırdım baya kişi sorun yaşamış ama güncellemeden sonra telefon kafayı yedi yazan var bitanesi de yazmış sağ alta dokunulmuyor touch test te sıkıntı yok sanırım yazılımsal sorun var demiş inş yazılımsaldır güncellemeyle düzeltilir.dokunmatik sorunu var diye biliyorum yt de ve forumlarda birçok kişi şikayet ediyor
oyuncu değilim pc de oyun oynuyorum telefondaki oyunlar çöp pc almadan önce yıllarca telefonda oyun oynamış biri olarak söylüyorum.evet bence de alınır almayı düşünüyorum şuan en f/p bu gibi.Alınır dostum alınmaz diyenleri dinleme dokunmaktikte sorun olursa 15 gün içinde iade et yenisini al o telefonu istediğine göre muhtemelen oyuncusun ve oyuncular için en fiyat performans telefon bu.
Katılıyorum dostum sırf samsung diye insanlara performanssız cihazlar almaya yönlendiriyorlar anlamıyorum istediği kadar samsung olsun bu fiyata bu performansı veren cihaz yok.
Katılıyorum. O durumda Mi 9t önerebilirim.oyuncu değilim pc de oyun oynuyorum telefondaki oyunlar çöp pc almadan önce yıllarca telefonda oyun oynamış biri olarak söylüyorum
A32 önermeye utanmadınız mı?
https://www.epey.com/akilli-telefon...-685012/poco-x3-pro_samsung-galaxy-a32-128gb/A32 al.
@BaşaramadıkAbi
kanka ikisinin arasında dağlar kadar fark yok bencelcdye para vermem.
O zaman o işlemciye de para vermememiz gerekiyor ikisininde farklı yanları var biri işlemci odaklı diğeri ekran kalanı kullanıcı tercihi oluyor.lcdye para vermem.
poco x3 pro a32 arasında çok özellik farkı var sırf işlemci farkı bile yeter.ekranı lcd diye bu telefon alınmaz diye bişi yok ben evdeki bilgisayarımda f/p 144hz diye TN panel monitör kullanıyorum.alırken herkes alınmaz dedi ama gayet güzel sadece yatarak film izleyemiyom çok da önemli değilO zaman o işlemciye de para vermememiz gerekiyor ikisininde farklı yanları var biri işlemci odaklı diğeri ekran kalanı kullanıcı tercihi oluyor.
Siz bilirsiniz sonra neden öyle böyle diyip pişman olmayınkanka ikisinin arasında dağlar kadar fark yok bence
ikisinin de avantajı dezavantajı var.tercihe bağlı bana farketmez 2k ekranı var o bile yeter bana![]()
Telefon Ekranında IPS ve AMOLED Farkı: Avantaj ve Dezavantajları - Akıllı Telefon
Yeni bir akıllı telefon piyasaya sürülürken, üreticilerin birincil endişelerinden biri hangi ekran teknolojisini kullanmaları gerektiğine karar vermektir – AMOLED mi IPS mi? Her ikisinin de artılarını ve eksilerini anlatalım. İçerik gizle 1 Telefon Ekranında IPS ve AMOLED Farkı: Avantaj ve...akillitelefon.com
İşlemci önemlidir. Kişiden kişiye en önemliler değişir ama işlemci önem sıralamasında hep ilk 3 e girer. İşlemci farkları bile neden A32 alınmaz anlatıyor.poco x3 pro a32 arasında çok özellik farkı var sırf işlemci farkı bile yeter lcs diye alınmaz diye bişi yok ben evdeki bilgisayarımda f/p 144hz diye TN panel monitör kullanıyorum.alırken herkes alınmaz dedi ama gayet güzel sadece yatarak film izleyemiyom çok da önemli değil
Beni neden alıntıladınız? Sanki A32'den yanaymışım gibi. Bende sizler gibi Poco X3 Pro'dan yanayım tabii ki de.