Yardım RVN Coinde 2MH Kazıyorum normalmi?

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
RVN Coin kazmaya başladım başlamasınada normalde %30-40 üstünde GPU kullanması gerekmiyormu? benimki %8-9 arası kalıyor ve 2MH Kazıyorum. 14MH falan kazmam gerekmiyormuydu? @Mert Özkaya yardım pls
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve bir şey fark ettim MH aşırı yavaş yükseliyor yeni 3.5MH oldu

8GB modeline 10MH/s RVN hashrate diyor bence normal.

8GB modeline 10MH/s RVN hashrate diyor bence normal.
@Hocam 2-3MH Vermesi normal değil internetteki verilere baktığımda 10-15 arası alıyorlar 4GB lik lerle

1628862558645.png

adam 9-10MH alıyor 4GB Lik ile

up up up

Normal değil ,1050ti bile 6.5-7mh kazıyor.
nasıl arttırırım?

ARKADAŞLAR EKRAN KARTI AYARLARINDAN BİLGİ İŞLEM MODUNU AÇMANIZ GEREKİYOR 8-9 MH I GEÇEMEZSİNİZ YOKSA

demiş birisi o attığım fotodaki videonun altında ne oluyor bu

ciddi olarak yardım etcek yokmu düşük mh=düşük money sıkıntııı

RVN Coin kazmaya başladım başlamasınada normalde %30-40 üstünde GPU kullanması gerekmiyormu? benimki %8-9 arası kalıyor ve 2MH Kazıyorum. 14MH falan kazmam gerekmiyormuydu? @Mert Özkaya yardım pls

ve bir şey fark ettim MH aşırı yavaş yükseliyor yeni 3.5MH oldu
normal değil dostum. teamredminer ile kazarsan 1-2 mh daha fazla veriyor. Normalde 9-10 mh arasında kazacağın coin 15 lere kadar çıkabiliyor. %99 unu kullanması gerek ekran kartının.

bilgisayarı yeniden başlat bakalım mining yaparken %99 kullanması gerekiyor ekran kartının. Ayrıca görev yöneticisinden bakma AMDnin kendi uygulamasından bak ne kadar kullandığına daha sağlıklı olur.

ekran kartının o derecelerde çalışması ekran kartına zarar verebilir haberin olsun.

bilgisayarı yeniden başlat bakalım mining yaparken %99 kullanması gerekiyor ekran kartının. Ayrıca görev yöneticisinden bakma AMDnin kendi uygulamasından bak ne kadar kullandığına daha sağlıklı olur.

ekran kartının o derecelerde çalışması ekran kartına zarar verebilir haberin olsun.
reis o ekran kartının hot-spot bölgesi MSI afterburner ve Radeon softwareden baktığımda çok daha düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,593
Üyeler
197,504
Son üye
baranga
Geri