emin olamadım arkadaşım nfc al dediOyun için alıyorsan azcık daha verip kesinlikle X3 Pro modelini al,ciddi performans farkı var aralarında.
![]()
Poco X3 Pro 256 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 Pro 256 GB 8 GB fiyatları 15.999,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 Pro 256 GB 8 GB özelliklerini incele, 14 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Attığım modeli bilmiyor olabilir,biliyor ise önermemesi garip çünkü X3 Pro oyun için bu bütçenin en iyisi.emin olamadım arkadaşım nfc al dedi
Sakın almasın o kötü lcd soluk sızmalı ekranlı kötü yazılımlı telefonu. A52 çok daha iyi.
donanimarsivi.com
nfcyimi almayayım yoksa proyumuSakın almasın o kötü lcd soluk sızmalı ekranlı kötü yazılımlı telefonu. A52 çok daha iyi.
özet![]()
Samsung, Telefonlarında 4 Yıl Güncelleme Desteği Sunacak! | Donanim Arşivi
Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sisteminin en büyük sorunlarından güncelleme desteği ile ilgili radikal kararlar almayı sürdürüyor. Bu konudakidonanimarsivi.com
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @Metshi @Kamina
Hiçbiri. Xioami alma yazılım berbat kasıyor donuyor gittikçe kısıtlıyor. Samsung yazılımı performansı kamerası ömrü felan hepsi çok iyi.nfcyimi almayayım yoksa proyumu
gfx açmadan denesene 1 kereBen kullanıyorum kaç fps verdiğini bilmiyorum ama gfx açıp 90fps seçiyorum çok akıcı oynuyorum
Şuan evde değilim internetim çok azgfx açmadan denesene 1 kere
maça girme akıcı yap aşırımı aşırı yüksekmi yoksa 60 fpsmi onu deneŞuan evde değilim internetim çok az![]()
bende note 8 pro var gayet menmunumHiçbiri. Xioami alma yazılım berbat kasıyor donuyor gittikçe kısıtlıyor. Samsung yazılımı performansı kamerası ömrü felan hepsi çok iyi.
Seni görürüm 1 yıla öyle mi değilmi. Siz telefon hız yazılım görmemişsiniz.maça girme akıcı yap aşırımı aşırı yüksekmi yoksa 60 fpsmi onu dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende note 8 pro var gayet menmunum