Öneri Pocco x3 nfc pubg kac fps veriyor ?

emre.a

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
4500
arkadaşlar selam bu hafta pocco x3 nfc alacağım ama teredütte kaldım. cihazı pubg mobile oynamak için alacağım 128 gb olanı alacağım pubg kaç fps veriyor kullanan varmı veya bilgisi olan

Sakın almasın o kötü lcd soluk sızmalı ekranlı kötü yazılımlı telefonu. A52 çok daha iyi.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @Metshi @Kamina

Ben kullanıyorum kaç fps verdiğini bilmiyorum ama gfx açıp 90fps seçiyorum çok akıcı oynuyorum

Sakın almasın o kötü lcd soluk sızmalı ekranlı kötü yazılımlı telefonu. A52 çok daha iyi.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@BaşaramadıkAbi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @Metshi @Kamina
nfcyimi almayayım yoksa proyumu

Şuan evde değilim internetim çok az :(
maça girme akıcı yap aşırımı aşırı yüksekmi yoksa 60 fpsmi onu dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbiri. Xioami alma yazılım berbat kasıyor donuyor gittikçe kısıtlıyor. Samsung yazılımı performansı kamerası ömrü felan hepsi çok iyi.
bende note 8 pro var gayet menmunum

maça girme akıcı yap aşırımı aşırı yüksekmi yoksa 60 fpsmi onu dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende note 8 pro var gayet menmunum
Seni görürüm 1 yıla öyle mi değilmi. Siz telefon hız yazılım görmemişsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,775
Son üye
Wolvthebigbad
Geri