PenguReis
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 367
harbiden benim tercihim disk fren yönünde ama sizi bilmemKonu nereye geldi ya böyle
harbiden benim tercihim disk fren yönünde ama sizi bilmemKonu nereye geldi ya böyle
Hocam bisiklet yeni elime geçti 2. elden kuzenimden aldım şu anlık öyle bir durum yok ama olmayacağı belli değil ilk kez sizden duydum dikkat edeyim.valla yüksek hızlarda jantı yamultmadan durabiliyorsa ne güzel size
Fazla para farkı yoksa benim deharbiden benim tercihim disk fren yönünde ama sizi bilmem
jant kaliteliyse bir şey olmaz ama dikkat etmek lazım ben baya kullanmıştım benimki yamulmuştu ama üzerinden zaman geçti düzeltmiş olaiblirlerHocam bisiklet yeni elime geçti 2. elden kuzenimden aldım şu anlık öyle bir durum yok ama olmayacağı belli değil ilk kez sizden duydum dikkat edeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fazla para farkı yoksa benim de
Hocam fotoğrafta v-Fren ama açıklamada mekanik disk yazıyor sormak lazımhttps://www.n11.com/urun/salcano-ng...iyigunmotor&renk=beyaz-siyah-turuncu#unf-info
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz 150 TL indirimle 2300 e geliyor ?
Değilmiş özür dilerimHocam fotoğrafta v-Fren ama açıklamada mekanik disk yazıyor sormak lazım
Tam disk değil mi diyordumHocam fotoğrafta v-Fren ama açıklamada mekanik disk yazıyor sormak lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değilmiş özür dilerim
Hocam eğer disk ise bekletmeden alın derim ama ne kadar kaliteli bilmiyorum alüminyum+Disk fren bu fiyata bence güzel olabilirhttps://www.n11.com/urun/salcano-ng...iyigunmotor&renk=beyaz-siyah-turuncu#unf-info
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz 150 TL indirimle 2300 e geliyor ?
Ya hocam ne yüksek hızı ya? 2016-17 yıllarında en hızlı yol bisikletlerinde bile V fren var? Neyin kafası bu ya?valla yüksek hızlarda jantı yamultmadan durabiliyorsa ne güzel size
adı üstünde yol bisikleti çamurlarda gitmeyecek ki maliyeti düşürmek için v-fren koymuş olabilirler (OLABİLİRLER)Ya hocam ne yüksek hızı ya? 2016-17 yıllarında en hızlı yol bisikletlerinde bile V fren var? Neyin kafası bu ya?
yani videolarını izlemedim bunu yanıtladıktan sonra izleyeceğim ama bence güzel alüminyum kadro + disk frenPeki genel olarak hepinize soruyorum NG 750 modeli için ne düşünüyorsunuz 2300 TL için
Ne maliyeti hocam? Ben sana en iyileri diyorum, karbon kadrolu bisikletler hani?adı üstünde yol bisikleti çamurlarda gitmeyecek ki maliyeti düşürmek için v-fren koymuş olabilirler (OLABİLİRLER)
gerek duymamış olma ihtimalleri ?Ne maliyeti hocam? Ben sana en iyileri diyorum, karbon kadrolu bisikletler hani?