ELLERİMDE Bİ ANORMALLİK Mİ VAR

McQueen95

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
752
Beyler ellerimde aşırı çok damar var şimdi diyeceksiniz o herkeste var ama benim ellerimdeki çok kalın ve belirgin yani solucan gibi gözüküyo parmaklarımın üstüne kadar uzanıyor hani spor falan da yapmıyorum bayadır bu böyle
spor salonuna gidiyorum 3 4 senedir salona gelen üçgen peynir abiler ne kullandığımı soruyorular bişey de diyemiyorum :D
sizce bi anormallik falan mı var kan mı vermeliyim beyler veya doktora falan gözükmeli miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler ellerimde aşırı çok damar var şimdi diyeceksiniz o herkeste var ama benim ellerimdeki çok kalın ve belirgin yani solucan gibi gözüküyo parmaklarımın üstüne kadar uzanıyor hani spor falan da yapmıyorum bayadır bu böyle
spor salonuna gidiyorum 3 4 senedir salona gelen üçgen peynir abiler ne kullandığımı soruyorular bişey de diyemiyorum :D
sizce bi anormallik falan mı var kan mı vermeliyim beyler veya doktora falan gözükmeli miyim
Bu normal hali beyler bi is yaptigimda veya uzun dure yazi yazdigimda kisacasi cok hareket ettigimde bunun 2 kati falan oluyor patlayacakmis gibi hissediyorum

Bahsettiğiniz durum genetik. Benim ellerim de aynı şekilde çok belirgin damarlı gözüküyor. Babamın da aynı.

foto atma imkanın varmı çok merak ettim de :D

Foto yok mu ?

hocam hiç ilaç falan kullandınız mı ?. ben testosteron vurulduktan sonra kollarımdaki damarların birçoğu fazlaca büyüdü. şuan zayıfım ama kilo alırsam belli olmayacak. zayıfsan da belirginliği artıyor.

Damar genetiğiyle alakalıdır büyük ihtimal, dert etme.

hocam hiç ilaç falan kullandınız mı ?. ben testosteron vurulduktan sonra kollarımdaki damarların birçoğu fazlaca büyüdü. şuan zayıfım ama kilo alırsam belli olmayacak. zayıfsan da belirginliği artıyor.
benim de aklıma bu geldi ilaç kullandınız mı ?

Vücut tipleri var
Sen yağ oranı aşırı düşük olanlardan olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri