McQueen95
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 752
Beyler ellerimde aşırı çok damar var şimdi diyeceksiniz o herkeste var ama benim ellerimdeki çok kalın ve belirgin yani solucan gibi gözüküyo parmaklarımın üstüne kadar uzanıyor hani spor falan da yapmıyorum bayadır bu böyle
spor salonuna gidiyorum 3 4 senedir salona gelen üçgen peynir abiler ne kullandığımı soruyorular bişey de diyemiyorum
sizce bi anormallik falan mı var kan mı vermeliyim beyler veya doktora falan gözükmeli miyim
spor salonuna gidiyorum 3 4 senedir salona gelen üçgen peynir abiler ne kullandığımı soruyorular bişey de diyemiyorum
sizce bi anormallik falan mı var kan mı vermeliyim beyler veya doktora falan gözükmeli miyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu normal hali beyler bi is yaptigimda veya uzun dure yazi yazdigimda kisacasi cok hareket ettigimde bunun 2 kati falan oluyor patlayacakmis gibi hissediyorumBeyler ellerimde aşırı çok damar var şimdi diyeceksiniz o herkeste var ama benim ellerimdeki çok kalın ve belirgin yani solucan gibi gözüküyo parmaklarımın üstüne kadar uzanıyor hani spor falan da yapmıyorum bayadır bu böyle