Gayrimüslim birinin Allahına sövmek

Benim dinime göre o allah herkesin allahı. Kabul etmeyenler olsa bile allah herkesin, onların da allahıdır. O yüzden karşıdaki kişi her ne kadar allaha inanmıyor olsa bile küfür edilmez çünkü benim inandığım allah onun da allahı.

Anasına söv, forum kullanıyorsa kullandığı forumunun yöneticilerine söv.
Sövecek başka bir şey mi kalmadı?

Allah’tan başkasına tapanlara kötü söz söylemeyin; sonra onlar da bilmeden, taşkınlık yaparak Allah hakkında kötü sözler söylerler. Böylece biz her ümmete kendi işlerini çekici gösterdik. Sonunda dönüşleri rablerinedir. Artık O, ne yaptıklarını kendilerine bildirecektir.

tabikide sorun olur

Dostlar öncelikle konu başlığı komik olabilir. Olay dün arkadaşım arap erkekler ve twerk atan kadınların videosunu attı ve bende bunları gördükçe Allaha sövesim geliyor dinden çıkaracaklar dedim. O ise bunlar müslüman değil başka bir şey, sonra bi anda bunların Allahını bilmem neresinden şey edeyim diye sövmeye başladı. Bu sorun olur mu? Valla yazarken kafam karıştı son cümleyi bende anlamadım.
Yaşın kaç senin

Allah kişiye özel değildir. Allah herkes içindir. Sen sözde onun Allah'ına söversen kendi Allah'ına da hakaret etmiş olursun çok büyük günah.

Allah kişiye özel değildir. Allah herkes içindir. Sen sözde onun Allah'ına söversen kendi Allah'ına da hakaret etmiş olursun çok büyük günah.
Boşuna boğaz patlatma bu ***** ergenler ailesinden dayak yiyip allaha isyan ediyorlar neden bunların çocuklarıyım diye sonrasında allaha sövmeye başlıyorlar :D bunların hepsini toplayıp benzin döküp yakıp sabun yapacaksın sonra halka dağıtacaksın başka türlü hiçbir işe yaramaz bunlar

Boşuna boğaz patlatma bu ***** ergenler ailesinden dayak yiyip allaha isyan ediyorlar neden bunların çocuklarıyım diye sonrasında allaha sövmeye başlıyorlar :D bunların hepsini toplayıp benzin döküp yakıp sabun yapacaksın sonra halka dağıtacaksın başka türlü hiçbir işe yaramaz bunlar
O kadar da değil hocam naptın.

O kadar da değil hocam naptın.
Yok yok cidden aşırı derecede ayar oluyorum bu tiplere. Hayır ne yaşamış olabilir ki. sümüklü tüm gün odasında kendi eliyle ilişki yaşayan maymunların Allah’a sövecek aklı Nerden buluyor anlamıyorum. Çocuğum allaha sövse döve döve öldürüp çöpe atarım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri