Tyler_Durden
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Selamlar ben 2023 yılında yks ye gireceğim hedefim 2k bunu başarmak için neler yapmam lazım
En iyi cevap .2k girmiş birisi olarak söylim. Çalışacaksın bu kadar basit başka bir şey bilmene gerek yok
Nasıl Çalışacağımız Hakkında Taktik Olsaydı İyi Olurdu.2k girmiş birisi olarak söylim. Çalışacaksın bu kadar basit başka bir şey bilmene gerek yok
Kardeşim çok çalıştıktan sonra yöntemler çok önemli değil. Çok çalıştın bittiNasıl Çalışacağımız Hakkında Taktik Olsaydı İyi Olurdu.
Bende 11'e yeni geçtim
Nasıl Başlasam , Nasıl Çalışsam Bilemiyorum
En iyi cevap .
Ek olarak bir şey eklemeye cidden gerek yok ,direk çok çalışacaksın.
Peki hangi üniversiteyi seçtiniz2k girmiş birisi olarak söylim. Çalışacaksın bu kadar basit başka bir şey bilmene gerek yok
+1 Aynı DurumdayımArkadaşlar çok çalışmam gerektiğini biliyorum ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum kafam karışık
Ben varım ama sözelden yaptım.Selamlar ben 2023 yılında yks ye gireceğim hedefim 2k bunu başarmak için neler yapmam lazım
Herkesin kendi yöntemi var ,ben şimdi sana zamanında kullandığım yöntemi versem bu ne filan dersin ,öğrenci kendisinin koçudur,en iyi çalışma yöntemini zaman ile kendisine uygun şekilde belirler .Arkadaşlar çok çalışmam gerektiğini biliyorum ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum kafam karışık
Ege tıpArkadaşlar çok çalışmam gerektiğini biliyorum ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum kafam karışık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki hangi üniversiteyi seçtiniz
Kardeşim çok çalıştıktan sonra yöntemler çok önemli değil. Çok çalıştın bitti