YKS Sınavı Geldi Stresimi Nasıl Yenerim?

600k da gelir hocam abartmayın ya. :) Ona bakarsanız arkadaşlarımda 2.5k gelir mi diye soruyor :)
En son girdiğim denemelerde kaç basamak sayamadım 1 milyon sıralama mı ne gelmişti, heralde dedim bu kadar uzun olduğuna göre sayılar iban felan attılar

Şu rahatlıktan istiyorum ya. :)
Şu ülkede en iyi mesleği bile yapsan adam akıllı para olarak karşılığını alamıyosun işveren tarafından ondan çok kasmana gerek yok dost ne yapabiliyosan o olur, insanların yeteneklerini 1 sınava sokarak ölçmek kadar saçma bir şey yok neyse daha fazla konuşamam sonra silivri kapalı cezaevine alınmak istemiyorum

Şu ülkede en iyi mesleği bile yapsan adam akıllı para olarak karşılığını alamıyosun işveren tarafından ondan çok kasmana gerek yok dost ne yapabiliyosan o olur, insanların yeteneklerini 1 sınava sokarak ölçmek kadar saçma bir şey yok neyse daha fazla konuşamam sonra silivri kapalı cezaevine alınmak istemiyorum
Çok iyi anladım hocam demek istediğinizi. Ancak kötünün iyisini seçebiliyoruz.

Hocam tavsiyenin netlerle ilgisi yok ki. Herkes herkese tavsiye verebilir herkes başkalrından bazı şeyleri daha iyi biliyordur. Netlerim biraz daha yüksek diye bu sizi benden kötü yapmaz. Soru çözmede ben size tavsiye veririm, sizde hayat tecrübesi ya da şuan olduğu gibi işte rahatlama gibisinden vs. şeylerde tavsiye verebilirsiniz öyle düşünmeyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemde nasıl farkında. Saçım beyazladı ve hep kepekleniyor saçım stresten. Neyse son 1 hafta düzelicek inşallah.
Bende de ağzımda yaralar falan çıkmaya başladı yapacak bir şey yok hayatın sonu değil

seni şöyle motive edebilirim stresini kontrol edemeyip rahat kafa yapısıyla girmezsen bütün emeklerin boşa gidip çarçur olacak ve bütün senen çöpe gidecek.

Geri