3000tl telefon önerisi

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Bütçe
3000
3000Tl telefon bakıyorum piyasa çok karışık sorayım dedim siz hangi telefonu önerirsiniz (bütçe esnetilebilir)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco x3 Nfc var aklımda şuanlık

unutmuşum yazmayı da telefonu ablama günlük kullanım için bakıyorum :shy:

Redmi note 9s olabilir.
Note 8 Pro
Tcl 10 Plus
Genel olarak bu bütçede en popüler 3 telefon bunlar

3000Tl telefon bakıyorum piyasa çok karışık sorayım dedim siz hangi telefonu önerirsiniz (bütçe esnetilebilir)

Poco x3 Nfc var aklımda şuanlık

unutmuşum yazmayı da telefonu ablama günlük kullanım için bakıyorum :shy:
Günlük kullanım için poco önermem poco oyuncu telefonudur.

Note 8 Pro kullanıcısı olarak rom root işlerine bulaşmam diyorsanız kesinlikle alınabilecek bir telefon 2 sene oldu neredeyse kullanalı herhangi bir sorun yaşatmadı bana fiyatına göre performansıda oldukça memnun edici.

Note 8 Pro kullanıcısı olarak rom root işlerine bulaşmam diyorsanız kesinlikle alınabilecek bir telefon 2 sene oldu neredeyse kullanalı herhangi bir sorun yaşatmadı bana fiyatına göre performansıda oldukça memnun edici.
bir yakınımda da o varda hepsininki aynı olmasın dedim hem biraz eskimeye başladı gibi

Redmi note 9s olabilir.
Note 8 Pro
Tcl 10 Plus
Genel olarak bu bütçede en popüler 3 telefon bunlar

Günlük kullanım için poco önermem poco oyuncu telefonudur.
Neden bunlar hocam ?

Biraz bütçeyi esnetenilirseniz note 9 pro önerebilirim 300tl ye yakın fark var.

Ama derseniz ki mediatek işlemcili telefonlardan uzak dursam daha iyi olur üzerine 500 daha koyup dediğiniz gibi poco x3 nfc alabilirsiniz günlük kullanımda olsa iyi bir telefon alıp daha uğraşmamak en iyisi olacaktır.

bir yakınımda da o varda hepsininki aynı olmasın dedim hem biraz eskimeye başladı gibi

Neden bunlar hocam ?
Hocam note 8 pro 64mp kamera ve G90t işlemcisi ile öne çıkıyor
Note 9s 48mp kamerası ve 720g işlemcisi ile ön plana çıkıyor.
Tcl 10 plus da ise amoled ekranı ve 48mp kamerası ile öne çıkıyor hepsi kaliteli cihazlardır.

Tcl 10 plus da ise amoled ekranı ve 48mp kamerası ile öne çıkıyor hepsi kaliteli cihazlardır.
Günlük kullanımda hangisini önerirsiniz :shy:

bilgisayar konularında az çok bilgim var ama telefonda işler çok karışık :peeposad:

Note 9s beş para etmez bu arada bizzat kullandım ve gerçekten telefonu kırıp atmamak için zor dayandım. Sürekli çökmeler ve kasmalar yaşatıyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: by-h
Karşılaştırmak gerekirse güncelliği kameranın lens genişliği ile ve SD işlemcisi ile Redmi Note 9S öneririm. Ben olsam bunu seçerim. Ancak Note 8 Pro daha güçlü bir cihazdır ancak sizinde dediğiniz gibi güncel bir cihaz değil.

Karşılaştırmak gerekirse güncelliği kameranın lens genişliği ile ve SD işlemcisi ile Redmi Note 9S öneririm. Ben olsam bunu seçerim. Ancak Note 8 Pro daha güçlü bir cihazdır ancak sizinde dediğiniz gibi güncel bir cihaz değil.
2.olarak hangisi hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,348
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri