turknet altyapım 100mbps vdsl desteklıyor bu ay sonunda taahhütüm bitiyor turknete gecmek ıstıyorum da işlemler nasıl gerçekleşiyor belgeler imzalar vs.Buraya yazabilirsiniz.
müşteri hizmetlerini arayıp başvuru yapıcam de sözleşme göndercekler mailden onu çıkarttırıp imzalayıp kargo ile onlara gönderceksinturknet altyapım 100mbps vdsl desteklıyor bu ay sonunda taahhütüm bitiyor turknete gecmek ıstıyorum da işlemler nasıl gerçekleşiyor belgeler imzalar vs.
Aynen bende böyle yaptım. Kendileri tt ile anlaşıp geçiriyorlar. Tt ile iletişime geçmene gerek kalmıyor.müşteri hizmetlerini arayıp başvuru yapıcam de sözleşme göndercekler mailden onu çıkarttırıp imzalayıp kargo ile onlara gönderceksin
Evet öyle olması lazım.taahhütüm bitiyor zaten bu ay sonunda tt ıle ılgım kalmıyor degıl mı
suanda geçsen bile olur cezanın 120tlsini ödüyorlartaahhütüm bitiyor zaten bu ay sonunda tt ıle ılgım kalmıyor degıl mı
burdaki arkadaşlar cevaplamış ama yinede istersen türknetin sitesinde numaraları var ben ordan bilgi altıktan sonraki gün o numaradan abonelik başlatmıştımturknetın sıtesınden abone olmadan bılgı alabılecegım bır numara yok mu?
Aynentaahhütüm bitiyor zaten bu ay sonunda tt ıle ılgım kalmıyor degıl mı
Telekom maalesef.@alpolojix hocam şuan türknet mi kullanıyorsunuz?