TİKTOK YASAKLANMALI

23 yaşındaki kız T*ktok videosu çekerken üstüne bastığı çatı çöktü ve metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.
Artık şu uygulamanın kapatılması gerek.
#TiktokKapatılsın
Max tiktoker zekasi

Bu konunun tiktok ile alakası yok, oranın kıralacağını nerden bilsin. Ayrıca başka bir amaç için başkası çıksaydı oraya o da düşecekti
Emin ol Çatıya iş için çıkan birey kim olursa olsun Tiktok videosu çekmeye çıkmıyorsa nereye basıp nereye basması gerektiğini bilir.

23 yaşındaki kız T*ktok videosu çekerken üstüne bastığı çatı çöktü ve metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti.
Artık şu uygulamanın kapatılması gerek.
#TiktokKapatılsın
İyi olmuş, o değilde burası forum, twitter değil.

Emin ol Çatıya iş için çıkan birey kim olursa olsun Tiktok videosu çekmeye çıkmıyorsa nereye basıp nereye basması gerektiğini bilir.
Normalde o plastik şeyin kırılmaması gerekir üstüne biri çıktı diye, o yüzden öyle birisi de bilemeyebilir. Ayrıca her çatıya çıkan tiktok çekmemesine rağmen nereye basacağını bilecek diye bir şey yok.

Tiktoku da bizim millet mahvediyor yabancılarda daha az var böyle içerikler her şeyde olduğu gibi suyunu çıkarıyor bizim millet
Aslında tek bizim ülkemiz değil diğer ülkelerde de Tiktok videosu uğruna ölen çok genç var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''Çatıdan düşen genç kızın amcası müteahhidin de kusuru olduğunu ve bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi.''

ben de isterim ama çok zor
hem tiktok yasaklansa başka uygulamaya kayılır yine bir çözümünü bulurlar bence

Devlet : Şu adamın donun rengi nedir?
TikTok : Beyazdır ve desenlidir
Devlet : oha nerden bildin ?

Tiktoğu yapanlar sence kapatır mı? Hayvan gibi para kaldırıyorlar.
Tiktok kendisini kapatsın istemiyorum arkadaşlar Tiktok yasaklansın istiyorum bizim ülkemizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tiktok u yasaklayan ülkeler;
  • Hindistan (Hindistan'da TikTok'da dahil olmak üzere 59 Çin menşeli uygulama Hindistan'da yasaklandı.
  • Pakistan.
  • Amerika Birleşik Devletleri (Sadece kamu personeli ve güvenlik güçlerinin TikTok uygulamasını kullanması yasak).
  • Endonezya.
  • Bangladeş.

Geri