Samsung S20 FE (SD 865) Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
5.500
Dostlar 1 aydır telefon arayışındayım ve bir telefona karar kılamadım.İnternette herkes S20 fe exynos 990 modeli ısınıyor ediyor sorunlu vs vs bir çok yorumlar okudum.
Sonra SD 865 seçeneği olduğunu da görünce bir de ona bakim dedim.Yorumlarda o kadar fazla sorun yaşayan olmadığını gördüm.
Sizce bu size söylediğim telefon alınır mı. Eğer Alınmaz ise de 5.5k ya kadar alınabilecek MAX telefon nedir?

Tam model öneremem ama samsung alacaksanız snapdragon işlemcili olanlara bakın, çünkü bir çoğu exynos'a göre hem daha uzun pil ömrü hem de daha iyi performans sunuyor.

Tam model öneremem ama samsung alacaksanız snapdragon işlemcili olanlara bakın, çünkü bir çoğu exynos'a göre hem daha uzun pil ömrü hem de daha iyi performans sunuyor.
İnternette ki yorumlar beni çok şüpheye bırakıyor acaba kullanan varsa memnun mudur.

SD865 versiyonu 7000 TL civarına kadar en iyi telefon 7000TL ve sonrası için İphone 11 daha iyi ancak arada 2000TL var yani baya iyi bir telefon önerebilirim ama sakın Exynoslu versiyonu almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri