Kayametiin
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
- Bütçe
- 250
Mekanik ya da mekanik hisli olabilir. Corsair K55 50 tllik indirimle bütçeye uyuyor nasıldır?(hepsiburadada)
forum.donanimarsivi.com
Hocam saolun. Basarken rahatmı benim için en önemli şey o rahatlık ve malzeme kalitesi basarkenki hızdan bile daha önemli.İnceleme - Philips SPK8401B Mekanik Klavye İncelemesi + SesTesti
İtopya üzerinden 200 Türk Lirasına aldım. İndirim var, linki bırakıyorum. Kutu İçeriği; Klavye - Kullanım klavuzu - Garanti Belgesi - Tuş Çıkartma Aparatı Rainbow bir aydınlatmaya sahip. Çok parlak olmasa da tatmin edecek derecede. Content Switch kullanılmakta...forum.donanimarsivi.com
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.com
Basım hissiyatı oldukça yumuşak. Malzeme kalitesi de fiyatına göre idare eder bir seviyede.Hocam saolun. Basarken rahatmı benim için en önemli şey o rahatlık ve malzeme kalitesi basarkenki hızdan bile daha önemli.
Teşekkür ederim hocam peki bilek desteği olanı önerir misiniz? Yoksa o fiyata daha iyisi var mıdır?Basım hissiyatı oldukça yumuşak. Malzeme kalitesi de fiyatına göre idare eder bir seviyede.
O daha iyi bir alternatif tabi ki fakat stoğu yok maalesef.Teşekkür ederim hocam peki bilek desteği olanı önerir misiniz? Yoksa o fiyata daha iyisi var mıdır?
Teşekkür ederim öneriniz için. Bunu alacağım muhtemelen hem fiyatı iyi hem de basış hissi dediğinize göre yumuşak.O daha iyi bir alternatif tabi ki fakat stoğu yok maalesef.