175tl mouse önerisi.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Sabah bir konu açtım ve gp bane yi sordum açıkçası almayı da düşünüyordum lakin bazıları sorunlu falan dedi ben az çok oyun oynayan biriyim.Ama dedim ki olmuşken olsun.Bu yüzden bütçeyi biraz arttırdım. Hala bane alabilirim. Bane tasarımı hoşuma gitti bu tarzda mouse tavsiyesi.

Sabah bir konu açtım ve gp bane yi sordum açıkçası almayı da düşünüyordum lakin bazıları sorunlu falan dedi ben az çok oyun oynayan biriyim.Ama dedim ki olmuşken olsun.Bu yüzden bütçeyi biraz arttırdım. Hala bane alabilirim. Bane tasarımı hoşuma gitti bu tarzda mouse tavsiyesi.
Game power bane yerine ursa alınabilir

G102
SMX-R44

SMX in programı var mı?renkler falan değişebiliyor mu?
Var. Hatta 16.7 milyon renk arasından istedegini seçebiliyorsun. Ama öyle seçersen mouse tek renk olur ve breath modunda çalışır. 6 farklı renk modu var. Yarın foruma girersen renk modlarını vs. Gösterebilirim

Rampage CENTAUR SMX-R13
Cooler Master CM110
MSI Clutch GM11

bu modellere bakabilirsin

Var. Hatta 16.7 milyon renk arasından istedegini seçebiliyorsun. Ama öyle seçersen mouse tek renk olur ve breath modunda çalışır. 6 farklı renk modu var. Yarın foruma girersen renk modlarını vs. Gösterebilirim
Ben hep giriyorum açıkçası aklımı çeldi mouse.102 falan tasarımı hiç hoşuma gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,325
Üyeler
188,402
Son üye
VeyselCftc63
Geri