hangi bisiklet markasını seçmeliyim

Junepma

80+
Reaksiyon skoru
161
herkese merhabalar dağ bisikleti almayı düşünüyorum sizce hangi marka daha iyidir seçmeliyim ? (bütçe 1800 TL eğer marka ve model belirtmek isterseniz)

Model hakkında bir bilgim yok ancak 6-7 yıl önce aldığım Bianchi bisiklet (MTB) hala çalışıyor. Sadece benim hatam yüzünden orta göbek dağılmıştı, onu da mahallede makul bir fiyata yaptırmıştım. Diğer hiç bir parçasında sorun çıkmamıştı, sağlam bisikletti yani. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlarda 800 TL gibi bir fiyata almıştık.

Bende Whistle Miwok serisi var, 1k ya almıştım 2 sene önce şuan baya pahalanmış. Sana öneri kadronun markasına göre karar verme vites fren markasına göre tercih et :)

Bende Whistle Miwok serisi var, 1k ya almıştım 2 sene önce şuan baya pahalanmış. Sana öneri kadronun markasına göre karar verme vites fren markasına göre tercih et :)
Aynen oyle cok yüksek fiyatlara çıkmadıkça kadroda pek fark olmuyor. Üstündeki set önemli.

Kesinlikle kron xc150 h.d modeli salcano ng 650 kullanıyorum ama keisnlikle xc150 iyi

ben triatletim bisiklete ilgim var sana mtb olarak bianchi ve salcano önermem onlar genelde mahhallede iyi olarak anılan markalar sana önerilerim kron mosso carraro merida trek bazılarını düşük fiyata bulamayabilirsin (marka olarak) ama bu markalar seni asla üzmez bu markaların uygun fiyatlı modellerini araştırıp için rahat bir biçimde alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bianchi ve salcano niye iyi olarak anılıyor hiçbir fikrim yok ama her yerde iyi diye geçiyorlar hiç anlamadım bu durumu

Arkadaşlar bana şöyle iyi bir f/p bisiklet önerir misiniz? Şehir içi ama biraz tozlu yerlerde kullanılacak ve ben biraz hız yapıp kaydırmayı seviyorum. Misal bisiklete hız ölçer takmıştım yokuş aşağı saldım bir 70 i görmüştüm sonra bisiklet yokuşta zıpladı az daha takla atıyordum ve araba çarpıyordu sonra bisikletin ön vitesi patladı ve arka fren baya yama yaptı kulakçıkları yaktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,473
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri