Futbol icin pcr test

phxey41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Cumartesi oynanacak kocaelispor maçına gitmek istiyorum ve 15 yaşında olduğum için aşı olamadım test olmam gerekiyor hastaneye devlet hastanesine gitsem maca gidicem dersem ücretsiz test olabilir miyim

Eğer belirti yoksa kolay kolay test yapmıyorlardı. Bir tanıdığımızın görüştüğü iş arkadaşı Covid çıkmış hastanede zar zor yaptırmış testi.
Şirket istemiş zaten.

Devlet hastanesi testleri zaten ücretsiz. Aşı olmadığını söyle belki teste gerek bile kalmaz.

Öyle her önüne gelene test yapmıyorlar. Seninki gibi absürt bir durumda ise şans sıfır.

Öyle her önüne gelene test yapmıyorlar. Seninki gibi absürt bir durumda ise şans sıfır.
Bu absürt bir durum değilki ülke genelinde asi olmayanlar pcr test olup girecek diye kural çıktı bu absürt bir sey degil kendi kafama göre can sıkıntısından da istemiyorum

Asi yaşım tutsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence de o kadar basit test yapılmaz ama alacağım bilet 45 TL gidipte 100 200tl asi için para vermek gereksiz
Eğitim nedeniyle aşı olabiliyorsun ama kimliğinde fotoğraf olmalı. Aşıya da para vermiyorsun.

Eğitim nedeniyle aşı olabiliyorsun ama kimliğinde fotoğraf olmalı.
Kimliğimde fotoğraf var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğitim nedeniyle aşı olabiliyorsun ama kimliğinde fotoğraf olmalı. Aşıya da para vermiyorsun.
Kimlikte fotoğrafım var fakat mhrs aşı randevu al dediğimde öncelikle grupta değilsiniz diyor senin dediğin gibi nasıl yapacağım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri