"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

Zaten konuşma şeklinden ne kadar kaliteli 1 insan olduğu belli arkadaşımızın!
Bence izlemeye de gerek yok sesi çok çıkınca haklı olacağını sanıyor. Sakin sakin mantıklı şekilde konuşsa dediklerini bi düşünürüm ama ne konuştuğunu anlamadan daha haksız olduğu belli zaten :) Sesi çok çıkınca haklı olacak sanıyor andaval gerçekten çok sinir bozucu bir insanmış kendisi Allah yardım etsin akıl fikir versin ne diyim yani :) Abdullah abi umarım bunu ciddiye alıp cevap vermez. @Abdullah Hacıgül

Forum'un tek çekirdekli çiçeği yeni bölüm yayınlamış.
Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.

Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
Videoyu izlemeden yorumlara baktım bakmaz olaydım :D :D :D. Yazılan yorumu kopyala yapıştır yapıyorum:
Abi ryzen5 3600 115 dereceyi gorurken i5 9400 f 55 60 dereceyi gecmiyor ve i5 daha ucuz ve ryzen alirsan sogutucu almak zorundasin

Videoyu izlemeden yorumlara baktım bakmaz olaydım :D :D :D. Yazılan yorumu kopyala yapıştır yapıyorum:
Abi ryzen5 3600 115 dereceyi gorurken i5 9400 f 55 60 dereceyi gecmiyor ve i5 daha ucuz ve ryzen alirsan sogutucu almak zorundasin
115 derece değil abartmışlar. 400 dereceye kadar çıktığı oluyor.

Ben niye 9400f'le 77-78 dereceyi gorüyorum lan o zaman. Sorun bende sanırım.

115 derece değil abartmışlar. 400 dereceye kadar çıktığı oluyor.
Videoda yorumları okurken bir baktım 3. dakkaya gelmiş. O kadar anlamsız konuşuyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz :D.

Bence yorumu yapan da kendisi o seviyeye ulaşabilen başka bir insan evladı daha yoktur :)

Ben niye 9400f'le 77-78 dereceyi gorüyorum lan o zaman. Sorun bende sanırım.
Aslında yorumu yazan üstat yanlış yazdı İntel yükte iken 20 dereceyi geçmiyor. Senin işlemci 4. veya 5. eldir normal İntel Core sürekli 20 derecede seyrediyor :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence yorumu yapan da kendisi o seviyeye ulaşabilen başka bir insan evladı daha yoktur :)
:D bu yoruma haksız diyemem sahiden. Yazmış olabilir :D.

Aslında yorumu yazan üstat yanlış yazdı İntel yükte iken 20 dereceyi geçmiyor. Senin işlemci 4. veya 5. eldir normal İntel Core sürekli 20 derecede seyrediyor :D.
Anladım. Ben yanlış işlemci almışım demekki. Eyw.

Evet işlemci soğutucu kullanmazsan 77-78'i görürsün. Soğutucuyla maksimum tam yükte 50 dereceye çıkıyor. Bilmeden konuşuyorsun. (!)
Pardon kral. Ben işlemciyi yanlış almışım. Ondanmış. 😂

Anladım. Ben yanlış işlemci almışım demekki. Eyw.

Pardon kral. Ben işlemciyi yanlış almışım. Ondanmış. 😂
Yanlış işlemci almak Amd almaktan iyidir :D.

bu adam ciddi anlamda cahilmiş arkadaşlar bence fazla karıştırmayın ortalığı

üslubu hiç ama hiç doğru olmasa da özünde haklılık payı var. Kimse kusura bakmasın

Geri