"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
15,729
Forum'un tek çekirdekli çiçeği yeni bölüm yayınlamış.
Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.

Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.

Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.
Evet arkadaşlar, adını vermek istemiyorum bana diss atmış. Ona şimdi cevap vereceğim. Evet arkadaşlar kanalıma abone olun, like atın.

Bir dk bile geçmedi fakat konuşma tarzı hiç hoş değil birazcık daha izliyim yorum yapacağım.

Videoyu 1.01 saniyede durdurdum doğruyu söylemiş bile olsa imkansız gibi izlemedim tamamını bu konuşma tarzı el işaretleri filan doğru söylese bile ben bu adamla aynı fikirde olmazdım.

Video yaptığım bir yorumu sildi. Şimdi 2 yorum daha yaptım bakalım onları da silecek mi :D
Adsız.webp

Aga bu kim bizim forumda herhalde senin dediğine göre 2. dakika da videoyu durdurdum sen buna yanıt verince ona göre ironi falansa ona göre devam edeyim.

Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
Seviyesini belli ediyor

9. Nesil i7'ler 10 yıl götürüyormuş.
Ben almayı düşünüyorum.
2030 yılında görüşürüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,989
Üyeler
185,011
Son üye