Yardım BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İÇİN LAPTOP

mustafak0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
680
Bütçe
8000
Üniversitede yüksek ihtimalle bilgisayar programcılığı(2 yıllık) okuyacam. Laptop önerisi istiyorum. Geçici bir laptop olmasın 2-3gün sonra satmak zorunda kalmıyım. Fiyat olarak maksimum 8 bine çıkabiliriz. 8 bin dedim diye sadece 8 binlik önermezseniz sevinirim. Daha ucuzu işime gelir

daha önceden öneri istediğimde bu laptopu önermişlerdi ama bu iş için kullanacağımdan bahsetmemiştin. Bu laptop işimi görür mü

Son düzenleme:
Aynı bölümü okuyoruz bu attığın bilgisayar işini görür. Onun dışında farklı alternatif olarak MacBook Air m1 bulabilirsin veya Huawei matebook d16 rahatça yetecektir.

Aynı bölümü okuyoruz bu attığın bilgisayar işini görür. Onun dışında farklı alternatif olarak MacBook Air m1 bulabilirsin veya Huawei matebook d16 rahatça yetecektir.
Monster Abra A5 V17.2 Intel Core i5 11400H 8GB 500GB SSD RTX 3050Ti Freedos 15.6'' FHD Taşınabilir Bilgisayar
https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=ios-product-detail

Bu laptop bazen indirime giriyor. Bu da isimizi gorur mu ben de ayni bolumu okuyacagim. Hem de oyun oynamak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,043
Üyeler
187,921
Son üye
melisumay
Geri