Kripto Para Havuz Önerisi Verirmisiniz

rimpalace

80+
Reaksiyon skoru
56
Arkadaşlar selam.

Ethermine üzerinden kazıyordum 32 dolar olmuş(0.01eth) çekim parayı yolladı 29 dolar gelmiş :D

%10 sırf transfere gitti kısaca :D

Binance pool önerir misiniz? ?

Havuz başlığını görünce Bahçeli villa önerisi falan istiyorsunuz zannetmiştim. Sessizce uzaklaşıyorum.

Arkadaşlar selam.

Ethermine üzerinden kazıyordum 32 dolar olmuş(0.01eth) çekim parayı yolladı 29 dolar gelmiş :D

Ethermine de parayı hemen çekmemek lazım. Ne kadar ETH olursa olsun transfer yaklaşık 3 dolar kesiyor.

BinancePool günlük ödeme yapıyor ama 7/24 kazım yapmıyorsan baya düşük kazanç sağlıyor. Gerçi 7/24 kazım yapsan bile Ethermineden birazcık daha düşük gelirler…

Bildiğim kadarıyla gwei ile çekiyor. Siz bir tutar belirlemişsiniz gwei o fiyata gelince otomatik yollamış olması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca havuz değiştirsen bile bir anlam ifade etmez. Ethereum'un kendi ödeme politikası değişti artık ücretler pool tarafından değil madenci tarafından gwei (fuel) dediğimiz olay ile karşılanıyor.

binance'de şöyle bir olay var 24 saatlik ortalamanı tuturursan hep o şekilde paranı alıyorsun ben şuanda binancede kazım yapıyorum hem kolay oluyor hemde parayı sabah 7 de hesabıma çekiyorum ama elektirik gider internet gider bir aksilik olursa binancede o zaman kazım gücün düşüyor gelirin de ona göre düşüyor 2 adet kartla 140-150 mh arası değişiyor kazım gücüm 0.0032 ile 0.0029 arası oluyor genelde ilk gün %40 daha az alırsın ödemeni 2 gün artık tamamını alırsın arada diğer poollar ile fazla bir fark yok benim açımdan kimisine göre ethermine 2miner hiveon pool daha iyidir ama benim amacım ve nakit ihtiyacım konusunda binance daha avantajlı

Bildiğim kadarıyla gwei ile çekiyor. Siz bir tutar belirlemişsiniz gwei o fiyata gelince otomatik yollamış olması gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca havuz değiştirsen bile bir anlam ifade etmez. Ethereum'un kendi ödeme politikası değişti artık ücretler pool tarafından değil madenci tarafından gwei (fuel) dediğimiz olay ile karşılanıyor.
Binancede her gün hesaba yatıyor hala 😀

Arkadaşlar selam.

binance pool kullandım sorunsuzdu, hergün ödeme yapıyor.

Binancede her gün hesaba yatıyor hala 😀
O zaman binance bir şekilde herkesten kesip herkese yatırıyor. Ceplerinden ödeyecek hali yok. Küçük madenci için güzel fakat büyük madencinin işi olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Geri