Okullar neden açılmalı-açılmamalı?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,104
Sizce Okullar açılmalı mı yoksa açılmamalı mı? Neden açılmasını veya açılmamasını istediğinizi belirtebilir misiniz? Okullar 6 Eylülde tüm sınıflara açılacak.

Açılmalı, uzaktan eğitimle çoğunluk bir şey anlamadı, zaten internet ve hizmet vs. verim alınamadı. Koca bir sene çöp oldu ve işlendi diye sayılacak.

Açılırsa vaka sayıları falan her şey uçuşa geçecek. Açılmamalı diyorum ama açma açma nereye kadar buda var yani bilemiyorum galiba bundan sonra hayatımız hep böyle maske ile geçecek gibi umudu iyice kestim ben :/

Sizce Okullar açılmalı mı yoksa açılmamalı mı? Neden açılmasını veya açılmamasını istediğinizi belirtebilir misiniz? Okullar 6 Eylülde tüm sınıflara açılacak.
Şahsen canım okuldan daha değerli hiçbir şekilde açılmamalı
Delta çıktı şimdi ortalık iyice coşacak seyredin

uzaktan eğitimle bir şey öğrenemiyoruz ve daha çok zaman kaybediyoruz açıp giden oluyor mic açmasını bekliyor hoca falan filan ayrıyaten ülkemizde malum internet reziliği ve teknolojik aletlerin pahalılığı var bu yüzden açılmalı

Bizlerin sağlığı açısından şartlar iyileştirilmeden açılmamalı ancak uzaktan eğitim de cidden sıkıntı, mesela 11de yılın 4de 3ünü yüz yüze işlemesek muhtemelen 11im boş geçecekti çünkü donmalardan filan hiç odaklanamıyorum online derslere

Benim gibi önümüzdeki sene üniversite sınavına girecek çoğu kişi açılmasını bekliyor diğer yandan maske kalabalık sınıf sayıları derken nasıl eğitim göreceğiz onu da bilmiyorum bakalım göreceğiz iyi mi olacak kötü mü olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,325
Üyeler
190,012
Son üye
minder
Geri