DeğilArkadaşlar sahibinden param güvende ile işlemci soğutucu aldım.
Bu soğutucunun belirtilen gün içinde bana gelmezse nasıl bir iade sistemi oluyor?
Aydınlatırsanız sevinirim.
Değil
Neden?Hiç olduğunu düşünmüyorum
Klavye aldım çalışıyor diye geldiğinde çalışmıyordu iade ettim karşı taraf iade almam dedi ben gönderirken çalışıyor felan zar zor iade ettim saçma sistem elden almak daha mantıklıNeden?
Elden alma imkanı olsa alırım zaten.Klavye aldım çalışıyor diye geldiğinde çalışmıyordu iade ettim karşı taraf iade almam dedi ben gönderirken çalışıyor felan zar zor iade ettim saçma sistem elden almak daha mantıklı
Hiç olduğunu düşünmüyorum
Alıcı için son derece güvenli boş yorum yapmayın.Değil
Alıcı isen güvenli.Arkadaşlar sahibinden param güvende ile işlemci soğutucu aldım.
Bu soğutucunun belirtilen gün içinde bana gelmezse nasıl bir iade sistemi oluyor?
tamam ama satıcı da aynı üründen 2 tane var ise sana sağlam olanın videosunu çeker atar bozuğu gönderir burada senin kanıtlayabileceğin bir şey olmazElden alma imkanı olsa alırım zaten.
Ayrıca ürün hasarlı geldiğini bildirince para onlara ulaşmıyor diye biliyorum.
Tamam sen haklısınAlıcı için son derece güvenli boş yorum yapmayın.
Alıcı isen güvenli.
İade sistemini bilmeyen köylü.Tamam sen haklısın
Evet bende alırken 15 tane aynı klavye vardı bundan dolayı zaten sıkıntı yaşadım ama bu diğerlerine yasamiyacagim anlamına gelmeztamam ama satıcı da aynı üründen 2 tane var ise sana sağlam olanın videosunu çeker atar bozuğu gönderir burada senin kanıtlayabileceğin bir şey olmaz
Üslubunu düzeltİade sistemini bilmeyen köylü.
Alıcı İçin güvenli satıcı için hiç güvenli değil diye düşünüyorum.Arkadaşlar sahibinden param güvende ile işlemci soğutucu aldım.
OkEvet bende alırken 15 tane aynı klavye vardı bundan dolayı zaten sıkıntı yaşadım ama bu diğerlerine yasamiyacagim anlamına gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üslubunu düzelt