Sahibinden Param Güvende Güvenilir Mi?

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Arkadaşlar sahibinden param güvende ile işlemci soğutucu aldım.
Bu soğutucunun belirtilen gün içinde bana gelmezse nasıl bir iade sistemi oluyor?
Aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar sahibinden param güvende ile işlemci soğutucu aldım.
Bu soğutucunun belirtilen gün içinde bana gelmezse nasıl bir iade sistemi oluyor?
Aydınlatırsanız sevinirim.
Değil

Hiç olduğunu düşünmüyorum

Klavye aldım çalışıyor diye geldiğinde çalışmıyordu iade ettim karşı taraf iade almam dedi ben gönderirken çalışıyor felan zar zor iade ettim saçma sistem elden almak daha mantıklı

Klavye aldım çalışıyor diye geldiğinde çalışmıyordu iade ettim karşı taraf iade almam dedi ben gönderirken çalışıyor felan zar zor iade ettim saçma sistem elden almak daha mantıklı
Elden alma imkanı olsa alırım zaten.
Ayrıca ürün hasarlı geldiğini bildirince para onlara ulaşmıyor diye biliyorum.

Elden alma imkanı olsa alırım zaten.
Ayrıca ürün hasarlı geldiğini bildirince para onlara ulaşmıyor diye biliyorum.
tamam ama satıcı da aynı üründen 2 tane var ise sana sağlam olanın videosunu çeker atar bozuğu gönderir burada senin kanıtlayabileceğin bir şey olmaz

tamam ama satıcı da aynı üründen 2 tane var ise sana sağlam olanın videosunu çeker atar bozuğu gönderir burada senin kanıtlayabileceğin bir şey olmaz
Evet bende alırken 15 tane aynı klavye vardı bundan dolayı zaten sıkıntı yaşadım ama bu diğerlerine yasamiyacagim anlamına gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade sistemini bilmeyen köylü.
Üslubunu düzelt

Evet bende alırken 15 tane aynı klavye vardı bundan dolayı zaten sıkıntı yaşadım ama bu diğerlerine yasamiyacagim anlamına gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üslubunu düzelt
Ok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,514
Üyeler
185,754
Son üye
yunusjeager