Beyfendiiii6
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 17,513
Çizgi film izlemeyin boş boş
Ağır cukladın dostum bence sil onu. Hentai diye bir türde varÇizgi film izlemeyin boş boş
Anime ne arkadaş adamlar 800 bölüm anime izliyor komik geliyor 20 30 bölüm tamamda 800 bölüm vakit israfı beHayatımda izlediğim ilk anime. 2. Sezonda bıraktım sonra başka animeler izledim ama sarmadı. Bu evren bana göre değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağır cukladın dostum bence sil onu. Hentai diye bir türde var![]()
2 seasondan sonra çok sey oluyor Bence yanlis yapmisinHayatımda izlediğim ilk anime. 2. Sezonda bıraktım sonra başka animeler izledim ama sarmadı. Bu evren bana göre değil.
Ağır cukladın dostum bence sil onu. Hentai diye bir türde var![]()
Vallaha sacma sapan turk dizilerine ayiracagim 3 saati bunlara ayiririm çok daha iyiAnime ne arkadaş adamlar 800 bölüm anime izliyor komik geliyor 20 30 bölüm tamamda 800 bölüm vakit israfı be
Ben kaptan tsubasa izlemiştim o anime oluyormu2 seasondan sonra çok sey oluyor Bence yanlis yapmisin
O daha berbat zaten millet günlük 5 saatini survivora ayırıyor2 seasondan sonra çok sey oluyor Bence yanlis yapmisin
Vallaha sacma sapan turk dizilerine ayiracagim 3 saati bunlara ayiririm çok daha iyi
Anime o da kankaBen kaptan tsubasa izlemiştim o anime oluyormu
O daha berbat zaten millet günlük 5 saatini survivora ayırıyor![]()
Vakit israfı hmmAnime ne arkadaş adamlar 800 bölüm anime izliyor komik geliyor 20 30 bölüm tamamda 800 bölüm vakit israfı be
20 bölümlük kaliteli diziler izliyorum kitap okuyorum üni sınavına çalışıyorum udemyden yazılım ve yabancı dil eğitimi alıyorum par time işte çalışıyorum daha sayayımmıVakit israfı hmmmesela onlar vakit israfı yaparken sen ne yapıyorsun
Aferin devam et böyle20 bölümlük kaliteli diziler izliyorum kitap okuyorum üni sınavına çalışıyorum udemyden yazılım ve yabancı dil eğitimi alıyorum par time işte çalışıyorum daha sayayımmı
Aferin devam et böyle
Çizgi film izlemeyin boş boş