Harry potter vs hızlı ve öfkeli hangisine başlayayım

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
Arkadaşlar ben böyle tanınmış sevilmiş film serilerini hiç izlememiştim . En son alacakaranlık izledim çok beğendim ve böyle film serilerini izlemeye başlıcam. İkisi farklı filmler biliyorum ama ben korku hariç her türü severim ( izlediklerim boş boş bağırıp korkutmaya çalışıyor hiç sevmitorum o yüzden korku filmlerini ) bu iki film serisinden ilk hangisine başlayayım sizce ?

Hızlı ve öfkeli tabikide

Arkadaşlar ben böyle tanınmış sevilmiş film serilerini hiç izlememiştim . En son alacakaranlık izledim çok beğendim ve böyle film serilerini izlemeye başlıcam. İkisi farklı filmler biliyorum ama ben korku hariç her türü severim ( izlediklerim boş boş bağırıp korkutmaya çalışıyor hiç sevmitorum o yüzden korku filmlerini ) bu iki film serisinden ilk hangisine başlayayım sizce ?
Hızlı ve öfkeli ilk 4 > all
Keşke o eşsiz arabaları, motor seslerini ve atmosferlerini ilerleyen filmlerde çok daha fazla görebilseydim.

Birisinin çok değişik bir evreni fantastik bir dünyası var diğerinde de hızlı arabalar var.
Ben olsam hızlı ve öfkelinin ilk 6 filmini izlerim.

İkisinide hayatımda hiç izlemedim böyle sınıfta kaldığımızda belki en fazla 30 dk izlemişimdir izlemeyide düşünmüyorum ama hızlı ve öfkeli bence

Hızlı ve Öfkeli :peepokalp:

Harry Potter izlenmez okunur bence. Kitapları okumama rağmen filmdeki olayları zorlukla anladım, ha seveni vardır onu bilemem ama ben sevmedim.

Hızlı ve öfkeliye başlayabilirsin.

hocam bu size kalmış ya
arabaya yarışa vb merakınız varsa ilk 4 hvö sizin için ideal(4 den sonrası sokak yarışından çıkıyor yakında 3. dünya savaşını da dom kazandıracak)
fakat harry potterin de kendine göre iyi yanları var(uzun zamandır izlemediğim için örneklendiremiyorum)
kendinize uygun olan seriye başlayın
ya da direkt birine başla rastgele bitince diğerine başla kaçmıyorlar zaten

Hızlı ve öfkeli ilk 4 > all
Keşke o eşsiz arabaları, motor seslerini ve atmosferlerini ilerleyen filmlerde çok daha fazla görebilseydim.
Rio soygunu da güzel bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri