9. sınıftan 10. sınıfa geçtim ve çok eksiğim var

arkadaşlar selam. aranıza yeni katıldım. bu yıl 9. sınıftan 10. sınıfa geçtim ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum dershaneye yazıldım ama haftaya sınav yapacaklar . çok endişe ediyorum sonuncu olur muyum diye ? internetten olabildiğince konu anlatımı izliyorum ama anlamıyorum ekrandan hiçbir şey . ne önerirsiniz, kendimi çok çaresiz hissediyorum . ne yapmam gerekiyor benim durumumda olan biri varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum . sizin de moralinizi bozmak istemezdim ama artık çaresiz kaldığım için bu konuyu açtım .
Knk herkes öyledir eminim. Bende 10. sınıfa geçtim ve bilerek 9. sınıf kitaplarımı atmadım onlardan biraz çalış eğer atmadıysan halledersin yani

Son düzenleme:
arkadaşlar selam. aranıza yeni katıldım. bu yıl 9. sınıftan 10. sınıfa geçtim ve neredeyse hiçbir şey bilmiyorum dershaneye yazıldım ama haftaya sınav yapacaklar . çok endişe ediyorum sonuncu olur muyum diye ? internetten olabildiğince konu anlatımı izliyorum ama anlamıyorum ekrandan hiçbir şey . ne önerirsiniz, kendimi çok çaresiz hissediyorum . ne yapmam gerekiyor benim durumumda olan biri varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum . sizin de moralinizi bozmak istemezdim ama artık çaresiz kaldığım için bu konuyu açtım .
aynı durum bendede var ben 8den 9 a geçtim ve hiçbir şey bilmiyorum bir sınav olsa 0 alcam diye korkuyorum

sozde fen lisesındeyim okulun kendinden haberi yok . hocalara soruyorum vıdeo izle diyorlar. anlamıyorum kı vıdeoları.
Neden bu kadar stres ediyorsun kankam? Sınavına zaten 1 hafta kalmış 1 haftada pek bişey yapabileceğinide zannetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Madem eksiğiniz vardı neden tamamlamadınız koskoca yaz tatili boyunca?

Dershane sınavını pek kafaya takma. Bir şey olmaz sonuncu olursan. Sen dershaneye o eksikleri tamamlamaya gideceksin.

Bende 10.sınıfa geçtim matematik son lonularında biraz eksiğim var onun dışında idare ederim sanırım.

Geçmişi konuşmak fayda getirmez ancak geçmişten ders almanız lazım.İleriye bakın dershane sınavıymış fln fazla dert etmeyin ancak rutin olarak ders çalışmayı unutmayın 10. sınıfı güzel geçirin 10. sınıf yaz tatilinde gri koç kanalını takip ederek yaz kampına katılabilirsiniz orada tyt çalışarak hem 9. sınıf konularını halledersiniz hem 10. sınıfın konularının üzerinden geçmiş olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri