Faber-Castell 2011 Grip sadece "30TL" (süreli)

1 Liralık uçlu kalemden ne farkı oluyor bunun
Bende bu kalemden 2 tane var ve çok memnunum elini yormaz terletmez uç kırmaz en ufak bi düşmede kırılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde çok pahalı olan kalem bu aralar çok indirimlere girdi fakat şuan sadece 30TL. İndirim 01:45:00 dakika içinde bitecektir

Ben 25 tl ye almıştım kırtasiyelerde 50₺ bunlar

Bende zamanında çok kullanmıştım bunu ama küçük mahalle kırtasiyelerinden 15-20 yada Ankara da otuyorsanız kızılaydan felan da çok daha ucuza alabilirsiniz.

3 yıldır yeşilini kullanıyorum bana mısın demedi kalem. Kullandığım en iyi 2. uçlu kalem. Rotringin tikkysi max 6 ay kullanabiliyorum bir zaman sonra içinde uç kalıyor mekanizması bozuluyor vs. fazla sevmiyorum tikkyi ama vaktinde rapid ya da 500 modelini almıştım 6. sınıftayken o kullandığım en iyi kalemdi.

1345 Grip modelini 3. Sınıfta almıştım eski grip kullandığım en iyi kalemdi şu anki grip ise kullanıyorum ve kullandığım en iyi 2.kalem

4 senelik mikro kalem kullanan ben :oops:
Mikro kalite seviyesini yükseltmeliydi, çok iyi modelleri vardı.Halen aynı mantıkta. Mikro nun 2B ucunu kullanırım, kalem kayıp gidiyor hızlı bir şekilde yazabiliyorum.

lan ben lisedeyken 2.5 liraydı bu kalem nolmus buna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,890
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri