Numara taşıdım sim ne kadar sürede aktif olur

helkür

80+
Reaksiyon skoru
9
arkadaşlar telefonumu vodafone ye geçirdim sonra sim akrtımıda takdım fakat yaklaşık 1 gündür hattım gelmedi ne yapmalıyım

arkadaşlar telefonumu vodafone ye geçirdim sonra sim akrtımıda takdım fakat yaklaşık 1 gündür hattım gelmedi ne yapmalıyım
Normalde 1 gün gibi bir sürede geliyor. Yakında gelecektir diye düşünüyorum.

benim 3 gün sürdü turkcell den geçtim

1 günde gelmez zaten 3-5 iş günü içerisinde gelir diye biliyorum geldiğinde arama yapın bir hata ile karşılaşırsanız müşteri hizmetlerini arıyıp gelen kartın üzerindeki istenilen numaraları söyleyerek kullanımına açabilirsiniz iyi günler :)

ilçedeysen merkezden gelcegi icin yavas gelir zaten sim gelince hemen takip kullanamiyorsun vodafoneden mesaj gelmesi lazim hattiniz aktif oldu diye

ilçedeysen merkezden gelcegi icin yavas gelir zaten sim gelince hemen takip kullanamiyorsun vodafoneden mesaj gelmesi lazim hattiniz aktif oldu diye
mesaj geldi şu saati takiben telefonu açıp kapatın diye simi takıp açıp kapadım dün bekliyorum şu an

Geri