GM 20 Pro Alınır Mı?

Bu cihazda var özellikle ekranın amoled olması ilgimi çekti ama hakkında hiçbir fikrim yok ayrıca inşallah ekran bu kadar geniş değildir.

TCL 10L' de alternatif olabilir:

Not: 8 SE' ye baktım o kadar geniş değil resim sorunlu telefon düzgün.

Bu cihazda var özellikle ekranın amoled olması ilgimi çekti ama hakkında hiçbir fikrim yok ayrıca inşallah ekran bu kadar geniş değildir.

TCL 10L' de alternatif olabilir:

Not: 8 SE' ye baktım o kadar geniş değil resim sorunlu telefon düzgün.
Bataryası ve kamerası bize göre değil hocam. 4000 mAh bana biraz yetiyor.

Bataryası ve kamerası bize göre değil hocam. 4000 mAh bana biraz yetiyor.
TCL 10L bak o zaman 4000 mAh bataryası var ama iyi gidiyor. Şarjı pek beğenemedim hızlı şarj yok. Annem kullanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mah ile batarya ölçülmez yazılıma bağlı her şey
mAh ile batarya dümdüz ölçülür ama mAh ile batarya kullanım süresi DOĞRUDAN ölçülemez ama fikir verebilir.

Gerek 128 GB depolaması olsun gerek 6 GB belleği olsun gerek kamerası olsun fiyatına göre bence gayet iyi gibi. Alınır mı 2200 TL'ye? Kamera ve depolama önemli olduğu için bakıyoruz bu modele.
Bu paraya alınabilecek güzel cihazlardan.

Knk alınabilir uygun ama şarj soket yeri haporlor ve mikrofon arızası fazla oluyor 5 yıl gm5 kullandım ekran çok sağlam kırılmıyor gm20 de de sağlamdır

Gerek 128 GB depolaması olsun gerek 6 GB belleği olsun gerek kamerası olsun fiyatına göre bence gayet iyi gibi. Alınır mı 2200 TL'ye? Kamera ve depolama önemli olduğu için bakıyoruz bu modele.
Kardeşime satın aldık pek tavsiye etmiyorum neden diye sorarsanız:
1- Oyunlarda performansı bayağı düşük
2- şarj diğer telefonlara göre daha hızlı bitiyo
3- kamerası bahsedildiği kadar güzel ve net değil

Telefonu kullanan biri olarak söylüyorum, merak ettiğin bir şey var ise sorabilirsin.

Son düzenleme:
Bu kanıya nasıl vardın? General Mobile 5 Plus cihazını 2 sene kullandım ve sorun yaşamadım, Arkadaşımda GM 20 Pro var ve sorunsuz kullanıyor ve nerdeyse 1 seneye yaklaştı kullanma süresi. Çok da bilgiyi sallamamak lazım.
Discovery kullanan biri olarak söylüyorum bir daha GM ürünü almam
aldığım ilk ay soket GG oldu garantide 50 Tl istediler
normalde [garanti]'ye gönderilen telefon kullanıcı suçu değilse tamir parasını firma karşılar ama öyle olmadı

Şakaysa komik değilse daha da komik. Marka fanboyluğu yaptığınızın farkındasınız umarım. O donanımla ismi Samsung diye övdüğünüz cihaz 1 ay sonra arayüzde büyük kasma sorunları çıkartacaktır.

Arkadaş giriş seviyesi Samsung u övecek kadar Samsung fanboyu olduğu için sallaması gayet normal.
Eleştirmek yanlış değil firmaların hatalarını söyleyeksinki çözüm bulabilsinler

Discovery kullanan biri olarak söylüyorum bir daha GM ürünü almam
aldığım ilk ay soket GG oldu garantide 50 TL istediler
normalde [garanti]'ye gönderilen telefon kullanıcı suçu değilse tamir parasını firma karşılar ama öyle olmadı

Eleştirmek yanlış değil firmaların hatalarını söyleyeksinki çözüm bulabilsinler
Discovery 2013 de çıkmış bir cihaz ve GM ın ilk telefonuydu. O zamanlar amiral gemisi cihazlarda dahil android telefonlar kalitesizdi. Şimdi Galaxy S3 kullanan arkadaş Galaxy S20 FE almak isteyen kişiye "S3 1 ay olmadan kasmaya başlamıştı, Samsung tavsiye etmiyorum" dese sizce mantıklı bir yorum olurmu? Şuanki android cihazlar eskisi gibi değil artık. Artık günümüzdeki orta seviye android cihazlar bile çok kaliteli. Ve bu arada GM de ilk çıktığı kadar kötü değil.

Geri