Hangi şubede okuyordun ve hangi bölümü seçtin?11'e geçtim ama sınıfın değişip değişmediğini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. Sizinki değişti mi?
Hangi şubede okuyordun ve hangi bölümü seçtin?11'e geçtim ama sınıfın değişip değişmediğini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. Sizinki değişti mi?
Eba'dan bakabilirsin.
Ebanın neresinden bakılıyorEbadan bakılıyor sınıfa
Tüm şubeleri tek tek dene.Aga çıkmıyor :/
Hocam çıktı eski şubemi girdim ve başarılı bir şekilde girdimTüm şubeleri tek tek dene.
Öğrendim eski şubemdeyim. Sayısal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış mı diyor yoksa şube sorusu mu çıkmıyor
Hocam çıktı eski şubemi girdim ve başarılı bir şekilde girdimÖğrendim eski şubemdeyim. Sayısal
Yanlış mı diyor yoksa şube sorusu mu çıkmıyor
Ebadan da Gruplar sekmesi var oradan da bakabilirsin ama benimki orada gözükmüyordu en neti e okuluEbanın neresinden bakılıyor
Muhtemelen değişmemiştirHocam çıktı eski şubemi girdim ve başarılı bir şekilde girdim
Benim şubem değişmemişmi
Şuan eba dan da denedim gruplarda hiçbir cacık yazmıyorEbadan da Gruplar sekmesi var oradan da bakabilirsin ama benimki orada gözükmüyordu en neti e okulu
Muhtemelen değişmemiştir
İşte bu çok güzel olduAynen bende de öyle bir şey çıkmıyor muhtemelen eski şubedesiniz
Usta çok gıcık bir süreç kanser eder insanıSen gitmezsen onlar zamanla alışıyor ama sen gidersen kötü bir alışma süreci oluyor
GruplarEbanın neresinden bakılıyor