"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

1590760488063.webp
böyle yapar çıkarım basit

*** ****** ****** sen youtubeden para kazanmıyormusun para kazanmak için abone gerekli abone alınması için insanların istediği şeyleri yapmalı bir de anlaşmalı sitelerden sistem yapılıyor diyor kardeşim anlaşmalı olmasaydı kim diyecek gel bende sistem yap senin takipçilerine abonelerine özel indirim niye yapsın her yoldan geçene gel kardeşim sana özel sistem yapalım üstüne indirim verelim sonra bizim a****** ********* batalım gidelim mi diyor 2. si 50-100 fps hangi işlemcilerin arasında var burda r3 1200 ile r9 3900 x i karşılaştırmak gibi bir şey 3.sü Intel zaten kendini geliştirmeli tamam ryzen ilk çıktığı zamanlarda o zamana göre Intel iyi olabilir ama kozlar değişti e nolmuş (core thread zaten eklenmesi gerekiyordu) fan değişmiş ****** ****** sen kendin o fanlardan kullanıyormusun sanki değişipte çok güzel bir şey mi yapmış tamam performansını bilmediğim için bir şey diyemem ama bana kalırsa önceki nesil fanın siyaha boyayıp adam önümüze sunuyor 4. sü şuan ryzen3 3300x in bile arada 70 dolar (şuan stok olarak 500 TL ) fark olmasına rağmen hemen Intel i5 10900f in ensesinde olmasına ne diyorsun.
Şimdi soruyorum ben kendi düşünceme göre senin %100 intelden para aldığını düşünüyorum veya çılgın bir fanboy olup bazı zamanlar bile intelin geri kalmasını kaldıramıyorsun benim sözüm bu.
Adam para aldığından ya da fanboyluğundan filan değil internette öz**lü taklidi yapıp prim kasıyor sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada şimdi videoyu izleyeceğim...

unnamed.webp

bu ne şimdi? bu arada bu kadar izlenmeyen ve abonesi olmayan bir kanalın böyle bir videosunu bulmayı nasıl becerdiniz? :D

Allah Rahmet eylesin çok severdim kendilerini İ9 olamadan öldü adam.
ya şu isim değiştirme gelse ya ismimi normal nickim yapacağım ya da AMD athlon filan yapacağım. :D intel pentium yaparken kafam nasıldı acaba 😂

Adama 1600 eskisiyle niye karşılaştırıyorsun diye yorum attığımda git kanalımdan pislik fanboy demişti bu tür konularda kurallarda istisna olabilir :)

Geri