Neler Yeni

"Fanboy" - Yeni Bölüm (küfürlü)

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Emre
Forum'un tek çekirdekli çiçeği yeni bölüm yayınlamış.
Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.

Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
Bu çocuk %1000000 ***** prim kasmaya çalışıyor. Ne olucak şu anda her yer de hangi ünlü youtubere sallasam abone kasıyorsun buda aynısını deniyor aça kendimi rezil ediyor küfür ederek onu yaparak bunu yaparak. Ben sinirlendim izlerken.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
millet şu ismimi silip AMD athlon yapın bu adamcığın kullandığı işlemcinin ismini nick yapmışım birde. 😂 😂 😂 😂

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Senin fotoya ne oldu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İ3 sen çok yaşa.
Üstadı idolü aldım. Elimden gelen şu anlık bu, düşünüyorum adımı Şafak Ercan yapsam mı diye? :D

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Videoyu tamamen izledim. 3600 işlemcimi sinirden çöpe attım. Hemen gittim yeni anakart ile 9100 f aldım. Full ayar r6 da 200 fps alırken 9100 f ile ortalama 650 fps alıyorum. Zaten 4 çekirdek, kafadan 4 sene sonra oyunlar 2 çekirdek olur sonra 4 sene sonra 3 e çıkar bi 2 3 sene sonra 4 e çıkar. İşlemciye takılı olan 5600xt yi gereğinden fazla beslediği için 2080ti almayı düşünüyorum fakat aklımda bir soru var. 2080 Ti 9100f e darboğaz yapar mı?

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Videoyu tamamen izledim. 3600 işlemcimi sinirden çöpe attım. Hemen gittim yeni anakart ile 9100 f aldım. Full ayar r6 da 200 fps alırken 9100 f ile ortalama 650 fps alıyorum. Zaten 4 çekirdek, kafadan 4 sene sonra oyunlar 2 çekirdek olur sonra 4 sene sonra 3 e çıkar bi 2 3 sene sonra 4 e çıkar. İşlemciye takılı olan 5600xt yi gereğinden fazla beslediği için 2080ti almayı düşünüyorum fakat aklımda bir soru var. 2080 Ti 9100f e darboğaz yapar mı?
Bu arada şöyle Intel işlemciler her hafta yeni çekirdek ve iş parçacığı kazanıyor. Ayrıca üretimleri 0.4 nanometre olduğu için yükte bile maksimum göreceğiniz sıcaklık 8-10 derece olur.

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Bu arada şöyle Intel işlemciler her hafta yeni çekirdek ve iş parçacığı kazanıyor. Ayrıca üretimleri 0.4 nanometre olduğu için yükte bile maksimum göreceğiniz sıcaklık 8-10 derece olur.
Sıcaklığım çok iyi zaten o kadar iyi ki ekstra fan takmadan kasa kendini soğutuyor. Hatta dolabımda tavuk vardı bozulmasın diye kasamın içine koydum.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Şafak arkadaşımızın tabiri ile "5-6 yaşındaki saçma ***** fanboy kitlesi" olarak toplanıp izliyoruz.

Edit : Yorum yaparken hakaret etmemenizi ve forum kurallarının dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
Fanboy is loading...

Hiç sevmediğim insan tarzı.

Erhan02

80+

Bak bakalım ryzen mi Intel mi oyunda daha performanslı.
IMG_20200529_144929.jpg

Neymiş cebini parayla dolduruyormuş hep markadan geliyormuş bi kere kendisinde kalacak ürünleri hep bize veriyor sistem hediyesi bile yaptı. Bu arada video çok komik geldi. 😆

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya

*** ****** ****** sen youtubeden para kazanmıyormusun para kazanmak için abone gerekli abone alınması için insanların istediği şeyleri yapmalı bir de anlaşmalı sitelerden sistem yapılıyor diyor kardeşim anlaşmalı olmasaydı kim diyecek gel bende sistem yap senin takipçilerine abonelerine özel indirim niye yapsın her yoldan geçene gel kardeşim sana özel sistem yapalım üstüne indirim verelim sonra bizim a****** ********* batalım gidelim mi diyor 2. si 50-100 fps hangi işlemcilerin arasında var burda r3 1200 ile r9 3900 x i karşılaştırmak gibi bir şey 3.sü intel zaten kendini geliştirmeli tamam ryzen ilk çıktığı zamanlarda o zamana göre intel iyi olabilir ama kozlar değişti e nolmuş (core thread zaten eklenmesi gerekiyordu) fan değişmiş ****** ****** sen kendin o fanlardan kullanıyormusun sanki değişipte çok güzel bir şey mi yapmış tamam performansını bilmediğim için bir şey diyemem ama bana kalırsa önceki nesil fanın siyaha boyayıp adam önümüze sunuyor 4. sü şuan ryzen3 3300x in bile arada 70 dolar (şuan stok olarak 500 tl ) fark olmasına rağmen hemen intel i5 10900f in ensesinde olmasına ne diyorsun.
Şimdi soruyorum ben kendi düşünceme göre senin %100 intelden para aldığını düşünüyorum veya çılgın bir fanboy olup bazı zamanlar bile intelin geri kalmasını kaldıramıyorsun benim sözüm bu.

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
*** ****** ****** sen youtubeden para kazanmıyormusun para kazanmak için abone gerekli abone alınması için insanların istediği şeyleri yapmalı bir de anlaşmalı sitelerden sistem yapılıyor kardeşim anlaşmalı olmasaydı kim diyecek gel bende sistem yap sanin takipçi abonelere özel indirim niye yapsın her yoldan geçene gel kardeşim sana özel sistem yapalım üstüne indirim verelim sonra bizim a****** ********* batalım gidelim mi diyor 2. si 50-100 fps hangi işlemcilerin arasında var sen burda r3 1200 ile r9 3900 x i karşılaştır mak gibi bir şey 3.sü Intel zaten kendini geliştirilmeli tamam ryzen ilk çıktığı zamanlarda o zamana göre Intel iyi olabilir ama kozlar değişti e nolmuş (core thread zaten eklenmesi gerekiyordu) fan değişmiş ****** ****** sen kendin o fanlardan kullanıyormusun sanki değişipte çok güzel bir şey mi yapmış tamam performansını bilmediğim için bir şey diyemem ama bana kalırsa önceki nesil fanın siyaha boyayıp adam önümüze sunuyor 4. sü şuan ryzen3 3300x in bile arada 70 dolar (şuan stok olarak 500 TL ) fark olmasına rağmen hemen intelin ensesinde olmasına ne diyorsun.
Şimdi soruyorum ben kendi düşünceme göre senin %100 intelden para aldığını düşünüyorum veya çılgın bir fanboy olup bazı zamanlar bile intelin geri kalmasını kaldıramıyorsun benim sözüm bu.
Dinlerken saçmaydı.
Okurken daha saçmaymış.

Top Bottom