Üniversite e-postası ile neler yapabilirim?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
Bildiğim kadarıyla YouTube ve Spotify'da öğrenci planından yararlanabiliyorum. Başka neler yapabilirim? (Office uygulamalarını aldım)

Son düzenleme:
Başka bir şey yapamıyorsun bildiğim kadarıyla. Önceden Office dışında Windows ürünlerine de ücretsiz sahip olabiliyordun. Onu kaldırdılar.

Bildiğim kadarıyla YouTube ve Spotify'da öğrenci planından yararlanabiliyorum. Başka neler yapabilirim? (Office programlarını aldım)
Uygulamaların kendi içinde bu tarz kampanyası yoksa okulun anlaşması olmalı.

Yine okulun anlaşması varsa Office uygulamalarını kullanabilirsin.

Bu tarz eğitim siteleri de var. Bunlara sadece üniversitenin verdiği e-posta ile kayıt olabiliyorsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir şey yapamıyorsun bildiğim kadarıyla. Önceden Office dışında Windows ürünlerine de ücretsiz sahip olabiliyordun. Onu kaldırdılar.
Okula bağlı. Bizim okulun anlaşması var bu sayede Office programlarını kullanabiliyorum (bilgisayara yüklenen hali).

Son düzenleme:
Eğitim için Canva ve lucid.app sitelerinde öğrenci premium olabiliyorsun. Ödevlerinde yardımcı olabilir. Aynı zamanda Github öğrenci araçlarından faydalanabiliyorsun. Bunların çoğu proje tabanlı fakat iş görür.

Bu arada eklemek gerekirse okulun verdiği mail adresi ile google driveda sanırım sınırsız bir alana sahip oluyorduk. Fakat bunlar IT elemanlarının ulaşabileceği yerler olduğı için kişisel verilerini koymanı önermem. Ben bir ara anime arşivi için kullanmıştım. Bir sorun olmadı. Ödev proje raporları vs de koyabilirsin.

Eğitim için Canva ve lucid.app sitelerinde öğrenci premium olabiliyorsun. Ödevlerinde yardımcı olabilir. Aynı zamanda Github öğrenci araçlarından faydalanabiliyorsun. Bunların çoğu proje tabanlı fakat iş görür.

Bu arada eklemek gerekirse okulun verdiği mail adresi ile google driveda sanırım sınırsız bir alana sahip oluyorduk. Fakat bunlar IT elemanlarının ulaşabileceği yerler olduğı için kişisel verilerini koymanı önermem. Ben bir ara anime arşivi için kullanmıştım. Bir sorun olmadı. Ödev proje raporları vs de koyabilirsin.
Github'ı öğrendiğim iyi oldu. Diğer önerilerine de bakacağım, teşekkürler.

Uygulamaların kendi içinde bu tarz kampanyası yoksa okulun anlaşması olmalı.

Yine okulun anlaşması varsa Office uygulamalarını kullanabilirsin.

Bu tarz eğitim siteleri de var. Bunlara sadece üniversitenin verdiği e-posta ile kayıt olabiliyorsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okula bağlı. Bizim okulun anlaşması var bu sayede Office programlarını kullanabiliyorum (bilgisayara yüklenen hali).
Hayır onu demiyorum Office olayı zaten var. Ama eskiden benim okuduğum dönemde Windows işletim sistemleri de ücretsizdi. O olayı kaldırdılar. Okula bağlı değil hiçbir okulda yok.

Geri