Yardım Monitörümde yaşadığım sıkıntı hakkında

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Dün kardeşim masamın üstündeki japon yapıştırıcısını boş zannedip kesmeye çalışmış ve ekranın %25lik bir kısmı japon oldu , ben de aseton sürdüm ve çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı ve ekranda küçük bir çizik oluştu ayrıca sürdüğüm yerde hafiften de rengi açıldı . Sizlere sorum garanti bunu kabul eder mi , etmese bile monitörü verip panel değişimi yaptırabilmem mümkün mü ? (monitör aoc g2260vwq6) (6 ay önce aldım garantisi kutusu vs herşeyi duruyor)

Dün kardeşim masamın üstündeki japon yapıştırıcısını boş zannedip kesmeye çalışmış ve ekranın %25lik bir kısmı japon oldu , ben de aseton sürdüm ve çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı ve ekranda küçük bir çizik oluştu ayrıca sürdüğüm yerde hafiften de rengi açıldı . Sizlere sorum garanti bunu kabul eder mi , etmese bile monitörü verip panel değişimi yaptırabilmem mümkün mü ? (monitör aoc g2260vwq6) (6 ay önce aldım garantisi kutusu vs herşeyi duruyor)
bir denemek lazım panel değişimini servisle konuş belki yardımcı olurlar

Bu arada itopyadan aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir denemek lazım panel değişimini servisle konuş belki yardımcı olurlar
mail mi atiyim yoksa direkt ariyim mi ?

Garantilik bir durum değil bu kullanıcı hatası

peki garantiye parasını vererek bu monitörü tamir ettirebilir miyim ?
Ettirirsin ama panel değişimi masraflı olur diye düşünüyorum monitör fiyatı kadar bir fiyat çıkartabilirler şanşını dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,686
Üyeler
195,708
Son üye
Keyfoo
Geri