Neler Yeni

Yardım Monitörümde yaşadığım sıkıntı hakkında

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm
Dün kardeşim masamın üstündeki japon yapıştırıcısını boş zannedip kesmeye çalışmış ve ekranın %25lik bir kısmı japon oldu , ben de aseton sürdüm ve çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı ve ekranda küçük bir çizik oluştu ayrıca sürdüğüm yerde hafiften de rengi açıldı . Sizlere sorum garanti bunu kabul eder mi , etmese bile monitörü verip panel değişimi yaptırabilmem mümkün mü ? (monitör aoc g2260vwq6) (6 ay önce aldım garantisi kutusu vs herşeyi duruyor)

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
Dün kardeşim masamın üstündeki japon yapıştırıcısını boş zannedip kesmeye çalışmış ve ekranın %25lik bir kısmı japon oldu , ben de aseton sürdüm ve çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı ve ekranda küçük bir çizik oluştu ayrıca sürdüğüm yerde hafiften de rengi açıldı . Sizlere sorum garanti bunu kabul eder mi , etmese bile monitörü verip panel değişimi yaptırabilmem mümkün mü ? (monitör aoc g2260vwq6) (6 ay önce aldım garantisi kutusu vs herşeyi duruyor)
bir denemek lazım panel değişimini servisle konuş belki yardımcı olurlar

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada itopyadan aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir denemek lazım panel değişimini servisle konuş belki yardımcı olurlar
mail mi atiyim yoksa direkt ariyim mi ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Garantilik bir durum değil bu kullanıcı hatası

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Muhammed Yertüm

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
peki garantiye parasını vererek bu monitörü tamir ettirebilir miyim ?
Ettirirsin ama panel değişimi masraflı olur diye düşünüyorum monitör fiyatı kadar bir fiyat çıkartabilirler şanşını dene.

Top Bottom