minidump dosyasını buldum ama içi boşWindows Update hizmeti etkin mi?
Mavi ekran veriyorsa minidump dosyalarını paylaşır mısınız?
Onu RAR yapıp içine atıp Drive'ye yükleyin ve linki buraya atın.minidump dosyanı nasıl paylaşacağım
Post automatically merged:
minidump dosyasını buldum ama içi boş
Minidump klasörünün içi boş ama hiç bir şey yokOnu RAR yapıp içine atıp Drive'ye yükleyin ve linki buraya atın.
O zaman mavi ekranı geçelim. Windows update hizmetini kontrol ettiniz mi?Minidump klasörünün içi boş ama hiç bir şey yok
Windows Update hizmetinde neyi kontrol edeceğim tam olarak? sürekli indiriyorum ama yüklenmedi hatası alıyorum. yeniden başlatmamı istiyor sorun devam ediyorO zaman mavi ekranı geçelim. Windows update hizmetini kontrol ettiniz mi?
indiriyordum neredeyse bitecek kesin olarak düzeltir mi acababurdan güncelleştirme dosyasını indirin program otomatik kurar
Devre dışı değil mi diye? Eğer devre dışı ise aktif edin.Windows Update hizmetinde neyi kontrol edeceğim tam olarak? sürekli indiriyorum ama yüklenmedi hatası alıyorum. yeniden başlatmamı istiyor sorun devam ediyor
format atalı 1 hafta olmadı ve az önce devam ettirip güncelledim yeniden başlattı ama düzelmediDevre dışı değil mi diye? Eğer devre dışı ise aktif edin.
Post automatically merged:
Herşeyi yaptıysan ve olmadıysa istersen son sürüm format at.