yusufyavuzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
arkadaslar 3060 ekran karti almayi dusunuyorum hem oyun hem mining icin. 4.5 ay sonra yani subat ayinda mining bitecek diyorlar doğrumu ?
Lhr ne? Önceki driveri yükleyince çözülmüyor mu?3060'ların çoğu LHR, pek maden getirisi olmuyor.
Düşük Hash oranı, hayır olmuyor diye biliyorum.Lhr ne? Önceki driveri yükleyince çözülmüyor mu?
%70 oranda hash oranını yükselten program yazdılar 41 mhs veriyor diye biliyorumDüşük Hash oranı, hayır olmuyor diye biliyorum.
NBMiner bu engelin çoğunluğunu kırmayı başardı yakın zamanda tamamen kırılır.3060'ların çoğu LHR, pek maden getirisi olmuyor.
49 mhs'in %70'i 34 mhs yapar 41 yapmaz.%70 oranda hash oranını yükselten program yazdılar 41 mhs veriyor diye biliyorum
Kardeşim yüzdeye takılma , adamlar 41 mhs alıyoruz diyor. Sonuca odaklan.49 mhs'in %70'i 34 mhs yapar 41 yapmaz.
41 alan kim link atarmısın?Kardeşim yüzdeye takılma , adamlar 41 mhs alıyoruz diyor. Sonuca odaklan.
lhr olayini biliyorum fakat nasil ayirt edicem lhr olup olmadigini itopya canli destek ile ogrenebilirmiyimLhr ne? Önceki driveri yükleyince çözülmüyor mu?