Yardım 2. EL GPU YARDIM DOLANDIRILIR MIYIM?

Reaksiyon skoru
24
arkadaslar selam ikinci el 3080 almayi dusunuyorum. satici kartin 4 ay mining gordugunu ve furmark testini en fazla 10 dakika yapabilicegini karti fazla yormaya gerek olmadigini soyledi ne dusunuyorsunuz

Ekler

• Screenshot_20250423_155612_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250423_155612_WhatsApp.jpg
    573.3 KB · Hit: 48
Saçma bir yorum. Bazı kartlar 15-20dk sonra hata verip kapatıyor erkek gibi 30 dk koysun masaya. Bu test de amaç sadece sıcaklık değil aynı zamanda stress altında daynabiliyor mu ona bakmak.

arkadaslar selam ikinci el 3080 almayi dusunuyorum. satici kartin 4 ay mining gordugunu ve furmark testini en fazla 10 dakika yapabilicegini karti fazla yormaya gerek olmadigini soyledi ne dusunuyorsunuz
dolandırıcı uzak dur

furmark max 10 dk yapılır LASIHFJOASIFHASLFASGFHŞASFAHSF. kart muhtemelen çok ısınıyor. 3-5 dk test yapıp bak ısınmıyor diyip sana satmaya çalışacak

Bi ürün satıyorsan alacak kişinin kafasında soru işareti bırakmamak gerek. Satan kişinin tavrı hiç hoş değil dolandırma ihtimali var ama olmasa bile böyle biriyle alışveriş yapmazdım

Alıcı istedigi şekilde test yapabilir saçma olmadığı sürece 5 dk nın lafı yapılmaz 10 nu yapan 15 i de yapar

uzak dur reisim

Zaten 4-5 dakikada çıkacak değere çıkıyor, fazlası gereksiz. Zarar vs vermez ama yapmaya da lüzum yok. Furmark sadece Çipe yükleniyor, VRAM'lere yüklenmiyor. Bu sebeple furmark 5-6 dakika yaptır, üstüne Superposition testi yaptır

Evet 10 dakika yeterlidir de böyle de yorum yapmaya gerek yok açıkçası. Yine de bi lafı ile dolandırıcı söylemi doğru olmaz. Sorun yaşarsam iade alır mısın diye danış. Ya da farklı satıcılara bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,079
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri