Neler Yeni

14 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
Merhabalar, 14 yaşındayım ve kendime en azından 2. el ps4 almak istiyorum yani yaklaşık 2000 Tl kazanmam lazım. Nasıl para kazanabilirim? İngilizcem a2 b1 seviyesinde. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine özel ingilizce dersi vermek aklıma geldi ama ailem "14 yaşında olan birisinden ders almazlar" veya "Seninde okulun, derslerin olacak, nasıl ders vermeye vakit bulacaksın?" diyorlar ve haklılar biraz da. Geçen hafta bionluğa çizim, fotoğrafı editleri yaptığım ilanları koydum ama hiç sipariş gelmedi. Detroit, witcher, bf1, bf5 oyunlarımın oldukları hesaplar var, bu hesapları saatlik insanlara kiraya verebilir miyim, böyle bir şey oluyor mu? İşe girsem okulum var. Minik bir ilçede yaşıyorum. Başka ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
oyun yap mesela roblox ta yapılan oyunlar kötü olsa bile tutuyor.

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun yapma konusunda hiç bilgim yok ama bir araştırayım.
GeForce 9500 GT
AMD Athlon (tm) ii x2 250 3.00ghz
4gb ram bu sistem ile olur mu peki?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,382
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ROBLOX çok az para ödüyor. 100.000 robux' a 350 dolar ödüyor. 100k robux' u normal satın almaya kalkarsan 1000 doları geçiyor.

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b1 öğretmek için yeterli değil min c1 olmanız lazım
İlkokul çocuğu zaten a1 seviye ingilizce görüyor. Tek gördükleri şey can/can't, renkler, selamlaşma. Tüm konuları biliyorum zaten ders alacak çocuk geçmiş, gelecek zamanları vs öğrenmek için ders alır ya da ödevi yapamadığı için. Okul dersleri için verirsem ders veririm zaten.

Sagittarius

80+ Silver
14 yaşında parayi napacan sonra baba ben bak para kazanıyom falan dicen babana hava Atacan sonra seni evden atacak(benim başımdan geçen ama ben 17 yaşındaydım)
Şuan tikandim babadan para isteyemem faturalarını odeyemiyom reis boşver boşver 14 yaşında para Mara işine girme

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
14 yaşında parayi napacan sonra baba ben bak para kazanıyom falan dicen babana hava Atacan sonra seni evden atacak(benim başımdan geçen ama ben 17 yaşındaydım)
Şuan tikandim babadan para isteyemem faturalarını odeyemiyom reis boşver boşver 14 yaşında para Mara işine girme
Ben de merakımdan istemiyorum zaten Ps alacağım, babam kendisi bana almıyor.

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
Top Bottom