Neler Yeni

14 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Microsoft

80+ Bronze
Liseye geçtim. Cevaplar için teşekkür ederim
Sistemin sadece roblox oynu falan yapar belki ama roblox oyunları hem az para veriyor hemde azda olsa kodlama bilmen gerekiyor...
Konfeksiyonlarda iş oluyor istanbulda afişinin olmadığı otobüs durağı görmüyorum ütücü veya paketlemeci gibi işler oluyor. Overlok yapabilceğini sanmıyorum. Lise 1 e iş verip vermiceklerinide bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam paketlemeci en az 100 ütücü 150 falan alıyordu günlük ama ilk günden iş verceklerini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta bak bu sitede part time öğrenci eleman ilanları bulunuyor kantin elemanı gibisinden https://tr.jooble.org/iş-ilanları-l...45389023841&utm_medium=cpc2&utm_source=google

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhabalar, 14 yaşındayım ve kendime en azından 2. el ps4 almak istiyorum yani yaklaşık 2000 TL kazanmam lazım. Nasıl para kazanabilirim? İngilizcem a2 b1 seviyesinde. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine özel ingilizce dersi vermek aklıma geldi ama ailem "14 yaşında olan birisinden ders almazlar" veya "Seninde okulun, derslerin olacak, nasıl ders vermeye vakit bulacaksın?" diyorlar ve haklılar biraz da. Geçen hafta bionluğa çizim, fotoğrafı editleri yaptığım ilanları koydum ama hiç sipariş gelmedi. Detroit, witcher, bf1, bf5 oyunlarımın oldukları hesaplar var, bu hesapları saatlik insanlara kiraya verebilir miyim, böyle bir şey oluyor mu? İşe girsem okulum var. Minik bir ilçede yaşıyorum. Başka ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?
item satıştan geforce now hesabı satıyordum çok güzel para kaldırmıştım methodum ifşa olunca benim gelir kapısı kapandı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar, 14 yaşındayım ve kendime en azından 2. el ps4 almak istiyorum yani yaklaşık 2000 TL kazanmam lazım. Nasıl para kazanabilirim? İngilizcem a2 b1 seviyesinde. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine özel ingilizce dersi vermek aklıma geldi ama ailem "14 yaşında olan birisinden ders almazlar" veya "Seninde okulun, derslerin olacak, nasıl ders vermeye vakit bulacaksın?" diyorlar ve haklılar biraz da. Geçen hafta bionluğa çizim, fotoğrafı editleri yaptığım ilanları koydum ama hiç sipariş gelmedi. Detroit, witcher, bf1, bf5 oyunlarımın oldukları hesaplar var, bu hesapları saatlik insanlara kiraya verebilir miyim, böyle bir şey oluyor mu? İşe girsem okulum var. Minik bir ilçede yaşıyorum. Başka ne yapabilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?
Çıraklık , Freelancer işler anca bunlar var yaşına göre.
İngilizcen c seviyesine ulaşırsa ise çevirme yaparsın .

Messinin kramponu

80+ Bronze
Oyun yapma konusunda hiç bilgim yok ama bir araştırayım.
GeForce 9500 GT
AMD Athlon (tm) ii x2 250 3.00ghz
4gb ram bu sistem ile olur mu peki?
Unity de süper mario bros remake yapabilirsiniz. Bunuda 400 tl gibi bir fiyata steame yükleyebilirsiniz. Fakat unutmayın ne kadar kaliteli o kadar iyi satılmaz ise benim suçum değil yani.

Haruka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Haruka
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar