Metro Last Light vs Metro 2033 Redux

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,111
Bütçe
8
biraz karşılaştırma gibi olabilir başlık,ama konu daha çok hangisini almalıyım,Steamde ikiside 7 TL olmuş ikiside farklı oyun diye biliyorum Redux yani iyileştirilmiş halleri,en son küçükken korka korka oynamıştım metro serisini Tedirginlik yaratıyor cidden oyun,sizce hangisi daha iyi hangisini oynamalıyım,bakiye 8 tl olduğu için sadece birini alıcağım,veya oyunlar fiyata değermi,bu bütçeye daha iyi oyunlar çıkabilirmi indirimlerden,şimdiden teşekkürler,ayrıca oyun öneriside yapabilirsiniz bütçe dediğim gibi 8 Tl.

hmm bütçem olsaydı ikisinide alıp hikayesine göre oynardımda maalesef tercih yapmam gerekiyor,teşekkürler öneri için.
O zaman 2033 almanı öneririm sonra paran olduğunda da Last Light alıp oynarsın.
(Oyunlar birkaç kez de ücretsiz dağıtıldı belki almşsındır Epic Games ve GoG Kütüphanene bakmanı öneririm.)

biraz karşılaştırma gibi olabilir başlık,ama konu daha çok hangisini almalıyım,Steamde ikiside 7 TL olmuş ikiside farklı oyun diye biliyorum Redux yani iyileştirilmiş halleri,en son küçükken korka korka oynamıştım metro serisini Tedirginlik yaratıyor cidden oyun,sizce hangisi daha iyi hangisini oynamalıyım,bakiye 8 TL olduğu için sadece birini alıcağım,veya oyunlar fiyata değermi,bu bütçeye daha iyi oyunlar çıkabilirmi indirimlerden,şimdiden teşekkürler,ayrıca oyun öneriside yapabilirsiniz bütçe dediğim gibi 8 TL.
ikiside çok güzel seri 2033 bitir ve diğerine geç ailenden yada diğer büyüklerinden 20 tl alıp bence bu oyunları almaya bak.

Hocam 7 TL bulmak çok zor olmamalı ben bugün yerden 5 TL buldum mesela. Last Night ikinci oyun direk onunla girme 2033 redux al.

Epic games daha önce last light'ı bedava vermişti. Bana göre ilk oyun daha iyi, ikinci oyunda örümcekli alan çok bayıyor.

metro 2033 derim başka bir şey demem

Hocam 7 TL bulmak çok zor olmamalı ben bugün yerden 5 TL buldum mesela. Last Night ikinci oyun direk onunla girme 2033 redux al.
bulmak ayrı almak ayrı hocam benim ev atm ye baya uzak geçen yatırmıştım oyun almıştım 8 tl kalmış oyun alayım dedim,hikaye olarak 2033 alıcağım,türkçe yaması vardı değilmi ?

İkisini de oyna derim ben ama Last Light bence çok daha iyi bi oyun. 33'ü alamıyorsan da Wikiden falan plotunu oku kısa bir şey zaten.

İkisini de oyna derim ben ama Last Light bence çok daha iyi bi oyun. 33'ü alamıyorsan da Wikiden falan plotunu oku kısa bir şey zaten.
okumak çok sarmaz bence hocam,ücretsiz verilmiş sanırsam epicde ama almamışım niyeyse,Last Light alabilirim gibi duruyor,hikayeyide youtubedan felan takip eder öyle girerim Last Light'a

Yok sarması için değildi zaten sadece Last Light oynayacaksan en azından hikayeyle alakalı fikrin olsun diyeydi. Yani 2-3 paragraf bir şey diye hatırlıyorum zaten eğer oynamadan önce hikayeyi öğrenmek istersen girip okursun diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,306
Üyeler
186,602
Son üye
arss
Geri