Öneri Sizce alacagimiz araba guzelmi

Wekayrafg

80+
Reaksiyon skoru
3
Renault clio 1.0tce motor touch paket turuncu ve manüel sizce alınır mı? ve guzelmi fiyatı 175.000 tl 2.El
Annem kullanacağı için hb bakıyorum

Pahalı gibi. İ30 falan olabilir otomatik.

Yada polo falan

@Denizgezen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam o kadar para vermezdim o arabaya ama

Renault clio 1.0tce motor touch paket turuncu ve manüel sizce alınır mı? ve guzelmi fiyatı 175.000 TL 2.El
alınır. güzel motordur. araba da sınıfının en güvenli arabalarından. eşim 0.9tce clio kullanıyor. kadınların kullanması için kolay bir araba.

Annen kullanacaksa o paraya otomatik araba bakın bence daha rahat olur.

Renault clio 1.0tce motor touch paket turuncu ve manüel sizce alınır mı? ve guzelmi fiyatı 175.000 TL 2.El
O paraya gidin Hyundai i20 alın hocam.

o paraya alinmaz clio manuel bide
Ben adanada yaşadığım için annemde adana dan alacak başka şehirlere gitmek istemiyor ve adana otomatik arabalara baktigim i20 ler çıkıyor ve az sayıda onların hepside boya değişen tramer var ama adanada manüel dediğimde bir sürü araba çıkıyor istersen ben şimdi sana sayfanın linkini atım inceleyip hangisi daha uygunsa onu bana öner olurmu ?

o paraya alinmaz clio manuel bide
Git ve incele

Alınabilir
Varsa ilan atar mısın?

Ben adanada yaşadığım için annemde adana dan alacak başka şehirlere gitmek istemiyor ve adana otomatik arabalara baktigim i20 ler çıkıyor ve az sayıda onların hepside boya değişen tramer var ama adanada manüel dediğimde bir sürü araba çıkıyor istersen ben şimdi sana sayfanın linkini atım inceleyip hangisi daha uygunsa onu bana öner olurmu ?

Git ve incele
adana içini bilemem

tabii ki alın bide bise sorucam yokuşlarda 5 kişi bide bagaj da eşyalar olsa araba yokuşlarda sorun çıkarır mi
1.0 motor 90 beygir çok aman aman bi performans bekleme çıkarabilir tabi

tabii ki alın bide bise sorucam yokuşlarda 5 kişi bide bagaj da eşyalar olsa araba yokuşlarda sorun çıkarır mi
5 kişi sığmazsınız o arabaya güzel kardeşim :D

https://www.sahibinden.com/ilan/vas....2-dig-t-visia-s.stop-kazasiz-954424330/detay

şunlara bakın kalabalık binicekseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,703
Üyeler
187,966
Son üye
quârzenn
Geri