alınır. güzel motordur. araba da sınıfının en güvenli arabalarından. eşim 0.9tce clio kullanıyor. kadınların kullanması için kolay bir araba.Renault clio 1.0tce motor touch paket turuncu ve manüel sizce alınır mı? ve guzelmi fiyatı 175.000 TL 2.El
Annem kullanacağı için hb bakıyorum
o paraya alinmaz clio manuel bideRenault clio 1.0tce motor touch paket turuncu ve manüel sizce alınır mı? ve guzelmi fiyatı 175.000 TL 2.El
O paraya gidin Hyundai i20 alın hocam.Renault clio 1.0tce motor touch paket turuncu ve manüel sizce alınır mı? ve guzelmi fiyatı 175.000 TL 2.El
Ben adanada yaşadığım için annemde adana dan alacak başka şehirlere gitmek istemiyor ve adana otomatik arabalara baktigim i20 ler çıkıyor ve az sayıda onların hepside boya değişen tramer var ama adanada manüel dediğimde bir sürü araba çıkıyor istersen ben şimdi sana sayfanın linkini atım inceleyip hangisi daha uygunsa onu bana öner olurmu ?o paraya alinmaz clio manuel bide
o paraya alinmaz clio manuel bide
Alınabilir
Varsa ilan atar mısın?
adana içini bilememBen adanada yaşadığım için annemde adana dan alacak başka şehirlere gitmek istemiyor ve adana otomatik arabalara baktigim i20 ler çıkıyor ve az sayıda onların hepside boya değişen tramer var ama adanada manüel dediğimde bir sürü araba çıkıyor istersen ben şimdi sana sayfanın linkini atım inceleyip hangisi daha uygunsa onu bana öner olurmu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Git ve inceleAdana Hatchback 5 kapı Renault Clio 1.2 Joy Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Adana Hatchback 5 kapı Satılık Renault Clio 1.2 Joy fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
1.0 motor 90 beygir çok aman aman bi performans bekleme çıkarabilir tabitabii ki alın bide bise sorucam yokuşlarda 5 kişi bide bagaj da eşyalar olsa araba yokuşlarda sorun çıkarır miRenault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Clio fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
5 kişi sığmazsınız o arabaya güzel kardeşimtabii ki alın bide bise sorucam yokuşlarda 5 kişi bide bagaj da eşyalar olsa araba yokuşlarda sorun çıkarır miRenault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Clio fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com