Öneri Citroen C3 1.2Puretech vs Renault Clio 1.0 TCE

Wekayrafg

80+
Reaksiyon skoru
3
EVETTT İKİ TANE BİR BİRLERİNDEN İDDAALI ARABA SIZCE HANGİSİ
VS

BÜYÜK kapışma baslasin 30 DAKIKA SÜRE VAR
HADİ BAKALIM

Son düzenleme:
VS

CLİO DAKI SON 5 GÜNÜ TINLAMAYIN
HADİ BAKALIM
Birbirlerinden iddialı? Doğru ancak birbirlerinden iddialı olabilirler :D

VS

HADİ BAKALIM
C3

VS

HADİ BAKALIM
Daha büyük bagaj ve iç hacim daha az yakıt tüketimi daha fazla şık gözüktüğü için clio tercih ederim ama crossover istersen c3 de alınabilir ben Citroen sevmiyorum. Bagaj önemli doluşup gidelim dersen zaten manuel bakıyorsunuz 2021 egea da tercih edilebilir sedan olarak. Kendim kullandığım araç ama egea yakıt olarak fazla yakar bagaj dolu 5 kişi arabada istediğiniz yere gidersiniz çekmiyor dediğinde 1 vites düşür keçi gibi çıkar.

Son düzenleme:
VS

HADİ BAKALIM
c3deki 1.2 puretech motorun atmosferik olması lazım. bu da onu clio kaşısında güçsüz hale düşürüyor. ben clio seçerdim. imkan varsa 1.0 ecoboost fiesta da bakın. çok güzel arabadır.

edit: sitesinden baktım feel pakette sadece 1.2 atmosferik geliyor. onun da teknik özellikleri şu şekilde;
Ekran görüntüsü 2021-09-16 003035.png

c3deki 1.2 puretech motorun atmosferik olması lazım. bu da onu clio kaşısında güçsüz hale düşürüyor. ben clio seçerdim. imkan varsa 1.0 ecoboost fiesta da bakın. çok güzel arabadır.

edit: sitesinden baktım feel pakette sadece 1.2 atmosferik geliyor. onun da teknik özellikleri şu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
yalnız benim dediğim 83hp değil 110hp

yalnız benim dediğim 83hp değil 110hp
ilandaki 83hp olan. feel pakette 5 ileri manuel olarak 1.2 atmosferik motor var. 1.2 turbo seçeneği daha üst paketlerde var. o yüzden sadece bu ilanları düşünüyorsan clio daha güçlü. 1.2 turbo 110hp olacaksa citroen seçerim.

ilandaki 83hp olan. feel pakette 5 ileri manuel olarak 1.2 atmosferik motor var. 1.2 turbo seçeneği daha üst paketlerde var. o yüzden sadece bu ilanları düşünüyorsan clio daha güçlü. 1.2 turbo 110hp olacaksa citroen seçerim.
Ben motorlarına bakmıyorum konfor , sürüş hissiyatı iyi olan ve hangisi daha iyi gösterecek bunlara bakıyor sence hangisi derinlerimle uyusuyor

Ben motorlarına bakmıyorum konfor , sürüş hissiyatı iyi olan ve hangisi daha iyi gösterecek bunlara bakıyor sence hangisi derinlerimle uyusuyor
clio daha çevik, c3 daha konforlu. ikisinin de aynı oyuncakları var ama clionun ekranı daha güzel yerde. gözünü yoldan ayırmadan ekranda olanları görebiliyorsun. c3 biraz daha büyük ve yüksek olduğu için kadın şoförler daha rahat kullanır.

C3 çok çirkin ya Peugeot 301 tavsiye ederim

clio daha çevik, c3 daha konforlu. ikisinin de aynı oyuncakları var ama clionun ekranı daha güzel yerde. gözünü yoldan ayırmadan ekranda olanları görebiliyorsun. c3 biraz daha büyük ve yüksek olduğu için kadın şoförler daha rahat kullanır.
Peki size bise sorucamda ben tercihimi yaptım clio alacağım clio ile 5 kişi ve bagaj dolu olsa bir yokuş çıkabilirdi zorlanirmi

Geri