omer_hatay
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
R5 3550h ve 1660ti bir bilgisayarı uygun fiyata buldum fakat 3550h kafamı karıştırıyor. Bu işlemci bu ekran kartı ile ne kadarlık bir darboğaz yapar?
darboğaz yapmaz.R5 3550h ve 1660ti bir bilgisayarı uygun fiyata buldum fakat 3550h kafamı karıştırıyor. Bu işlemci bu ekran kartı ile ne kadarlık bir darboğaz yapar?
3750h bile yer yer darboğaz yaptırıyor, sorum gayet net ve basit. Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.darboğaz yapmaz.
nerede yapıyormuş? link at bakayım. ayrıca bilgimde var öyle küçümseyerek konuşma lütfen.3750h bile yer yer darboğaz yaptırıyor, sorum gayet net ve basit. Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.
Asus Tuf Fx505duDarboğaz değil de termal başarısı önemli. Hangi model?
Kimseyi küçümsemedim yanlış anladınız.nerede yapıyormuş? link at bakayım. ayrıca bilgimde var öyle küçümseyerek konuşma lütfen.
4500 4700 tl civarında değilse almazdım. Soğutması kötü , termal darboğaz yersin.Asus Tuf Fx505du
demek istediğim buydu4500 4700 TL civarında değilse almazdım. Soğutması kötü , termal darboğaz yersin.
Fiyatı 6000tl, dediğiniz fiyatlara adam akıllı laptop yok ki.4500 4700 TL civarında değilse almazdım. Soğutması kötü , termal darboğaz yersin.
Evet çünkü bu da adam akıllı değil. Ben asus tuf serisi almazdım. Sizin kararınız 5300 5500e inerse yine düşünürüm de soğutması cidden başarısız.Fiyatı 6000tl, dediğiniz fiyatlara adam akıllı laptop yok ki.
O zaman kendi kendine yardım et. Sen biliyosun demek ki.3750h bile yer yer darboğaz yaptırıyor, sorum gayet net ve basit. Konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum.