MR EE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,182
Selamlar. Bi meraktır mining yapmaya başladım. Belli başlı adımları tarif ederek işleme başladım. Şuan ekranda 2070 Super ekran kartım ile gördüğüm değerler bu şekilde. Tavsiyeleriniz nelerdir ve nasıl yapmalıyım? Teşekkkürler.
Gerçekten işe yaradı teşekkürler. Tam 42 alıyorum.Ayarı yaparak 42MH/S'ye kadar çıkarabilirsin.
@Mert Özkaya peki buradan hangi ağı seçmeliydim? ETH olanı seçtim. Bi de yeni değerlerime bakar mısınız? Bir sorun var mı? Teşekkürler.Gerçekten işe yaradı teşekkürler. Tam 42 alıyorum.
Bir sorun yok gibi gözüküyor. Bildiğim kadarıyla ETH seçmeniz gerekiyor.Gerçekten işe yaradı teşekkürler. Tam 42 alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mert Özkaya peki buradan hangi ağı seçmeliydim? ETH olanı seçtim. Bi de yeni değerlerime bakar mısınız? Bir sorun var mı? Teşekkürler.
Hiç o.c u.v yapmamışsın ben 43.7 mhs/s alıyorum ince ayar da yapmadım. Power limiti %70 ya da %75 yaptım galiba, Çekirdek - 100, bellek 1150, fan %75. Diye hatırlıyorum ama yarın bakarım detaylı atarım.
Bildiğim kadarıyla 0.1ETH olunca ulaşıyordu.Peki ne sıklıkta ödeme ulaşıyor? Bu bilgiyi nereden kontrol edebilirim?
Binance de "Ödülünüz ne kadar küçük ya da büyük olursa olsun, tüm gelirinizi her zaman doğrudan hesabınıza yatıracağız. " böyle yazıyor.2900 TL etmez mi? Bu şekilde bana ulaşması için aylarca kazım mı yapmam gerekiyor?
0.1 Eth olunca ödeme alıyorsun. Benim ayarlarım.Son durum bu şekilde. Neredeyse 2 saattir kazım yapıyorum ama henüz bir para ulaşmadı. Yaklaşık ne kadar sürer acaba?
Teşekkür ederim. Bu hesaba göre ödemenin gelmesi takribi 2 hafta sürecek sanırım. Doğru mu anladım?0.1 Eth olunca ödeme alıyorsun. Benim ayarlarım.Alıntıyı görüntüle