Tuf modelde oyle bi sorun var, lenovo ideaped 3 de kronik ses cıkarma sorunu varmis. Acerde teknik hizmet berbat. Hp pavilion tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ne yapcam bilemedimAsus TUF'ların kasası ısınma bakımından başarısız.
My frrrend, there is only one way. It is MSI BRAVOTuf modelde oyle bi sorun var, lenovo ideaped 3 de kronik ses cıkarma sorunu varmis. Acerde teknik hizmet berbat. Hp pavilion tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ne yapcam bilemedim![]()
Tuf modelde oyle bi sorun var, lenovo ideaped 3 de kronik ses cıkarma sorunu varmis. Acerde teknik hizmet berbat. Hp pavilion tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ne yapcam bilemedimAsus TUF'ların kasası ısınma bakımından başarısız.
8 gb yetecekmidirki dostum. Bunu alirsam ustünr birsey koyamam butcem en fazla 9 9.5kMy frrrend, there is only one way. It is MSI BRAVO
Bu iyi:
![]()
MSI Bravo 15 B5DD-022XTR Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Bravo 15 B5DD-022XTR Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Bravo 15 B5DD-022XTR Ryzen 5 5600H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yani RDR 2 gibi ağır oyunları açar açmaz demiyim sadece üstün performans sağlamaz. Ha naparsın şimdi alır 8 GB ile idare edersin. Sonra bütçen olunca 8 eklersin.8 gb yetecekmidirki dostum. Bunu alirsam ustünr birsey koyamam butcem en fazla 9 9.5k