Acer teknik servis nasıl

Enesm06

80+
Reaksiyon skoru
179
Acer nitro 5 laptop almayı düşünüyorum fakat teknik servisi nasıldır deneyimi olan varmı

Asus TUF'ların kasası ısınma bakımından başarısız.

Tuf modelde oyle bi sorun var, lenovo ideaped 3 de kronik ses cıkarma sorunu varmis. Acerde teknik hizmet berbat. Hp pavilion tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ne yapcam bilemedim😄

Tuf modelde oyle bi sorun var, lenovo ideaped 3 de kronik ses cıkarma sorunu varmis. Acerde teknik hizmet berbat. Hp pavilion tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ne yapcam bilemedim😄
My frrrend, there is only one way. It is MSI BRAVO

Bu iyi:

Tuf modelde oyle bi sorun var, lenovo ideaped 3 de kronik ses cıkarma sorunu varmis. Acerde teknik hizmet berbat. Hp pavilion tasarım olarak pek hoşuma gitmiyor ne yapcam bilemedim
My frrrend, there is only one way. It is MSI BRAVO

Bu iyi:
8 gb yetecekmidirki dostum. Bunu alirsam ustünr birsey koyamam butcem en fazla 9 9.5k

8 gb yetecekmidirki dostum. Bunu alirsam ustünr birsey koyamam butcem en fazla 9 9.5k
Yani RDR 2 gibi ağır oyunları açar açmaz demiyim sadece üstün performans sağlamaz. Ha naparsın şimdi alır 8 GB ile idare edersin. Sonra bütçen olunca 8 eklersin.
Cihazın ne ısınma sorunu var, ne CW sorunu var, ne kronik başka haltı var, hiçbir şeyi yok. Ha bi çok güzel bir tasarımı ve sağlam klavyesi var.

Cihazın aynısını (işlemcisi farklı olabilir) @Azexxes kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam kendisi de gayet memnun.

Geri