Beşiktaş JK 2 - 0 ADM

Gol zaten hem adamın arkası dönük topu görmüyor hem omzuna çarpıyor.
Şimdi gelelim o açıklamalara hepsinin buraya videosunu atar mısın? Çünkü hiçbirinin öyle bir açıklaması yok tamamen uydurma.
Hiçbirinin hmm. biraz bekle

Adnan polat
Ümit Karan
Hasan şaş'ın açıklamasını bulamadım.

Screenshot_20210921_225034.jpg

🤣🤣🤣

tamam sen söyle tr de hiç şike yapmamış klüp varmı
Elbette yoktur ufak tefek te olsa her takım yapmıştır ama bu kadar açık ve göstere göstere yapılan üstüne itiraf edilen şikelere hala bir çözüm getirilmedi.

Adnan polat
Ümit Karan
Hasan şaş'ın açıklamasını bulamadım.
Öncelikle adam kendi dönemi için şike yapmadığına kefil olurum, yöneticilik yapmadığı dönem için %100 olamam diyor çünkü yönetici değil ve kulübün içinde neler döndüğünü bilemez gayet doğru açıklama.
Ümit Karan'a gelirsek videonun içinde konuşursam 2006 şampiyonluğu değişir diye bir laf bile yok zaten neyine güvenip attın anlamıyorum.

Öncelikle adam kendi dönemi için şike yapmadığına kefil olurum, yöneticilik yapmadığı dönem için %100 olamam diyor çünkü yönetici değil ve kulübün içinde neler döndüğünü bilemez gayet doğru açıklama.
Ümit Karan'a gelirsek videonun içinde konuşursam 2006 şampiyonluğu değişir diye bir laf bile yok zaten neyine güvenip attın anlamıyorum.
Hadi attıklarımın hepsi yalan olsun.
Hele ki Mesut Bakkal'ın itirafları?
Daha Hakan Şüküre gelmedik gelelim istersen?
Ve o videoda bulunan Adnan Polatın fetö ile görüntüleri var.
Konuştukça batıyorsun o kadar kara bir tarihiniz var ki..
Büyük olduğunuzu düşünmeye devam edin.

Hadi attıklarımın hepsi yalan olsun.
Hele ki Mesut Bakkal'ın itirafları?
Daha Hakan Şüküre gelmedik gelelim istersen?
Ve o videoda bulunan Adnan Polatın fetö ile görüntüleri var.
Konuştukça batıyorsun o kadar kara bir tarihiniz var ki..
Büyük olduğunuzu düşünmeye devam edin.
Lan bilader konuştukça batıyor diyorsun ya bir de haha lan bütün attıklarına cevap veriyorum hala başka başka sebeplerden kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ya bayılıyorum sizin gibi küçük kulüp taraftarına.
İhsan Kalkavak'tan niye bahsetmiyorsun?
Ben sana burada bütün laflarını yediririm o yüzden fazla uzatma istersen daha fazla düşüyorsun.

Adana Demir sözde ligin fırtınası olacaktı ve zor yenilen olacaktı. Adamlar hiç güzel oynayamıyor. Genel anlamda. Tüm delileri topladır şimdi ceremesini çeksinler. İyi oldu.
3-3 :D

Geri