~helloworld
80+ Bronze
oha lan 5 sıfır ne aslkdşalskdşlaskdşsak beşiktaştan beklemezdim fena dağıtmış. Konu troll sandım ulan helal olsun valla .
Valla gerçek Allâh Mustafa Hekimoğlu'na nazar değdirmesin temiz bir gol attı kendisini tebrik eder kariyerinin devamında başarılar dilerim çok iyi oyuncu Haaland'da bile olmayan bir potansiyel var bu çocukta hatta Arda Güler'den daha fazla paraya gidecek Avrupa'ya buraya yazıyorumoha lan 5 sıfır ne aslkdşalskdşlaskdşsak beşiktaştan beklemezdim fena dağıtmış. Konu troll sandım ulan helal olsun valla .
Dalga geçmekte üstüne yok bu Fenerlilerin valla ama haklısınız yinede.Okan Buruk hocamı bir maç üzerinden değerlnedirme yapılmamalı. babası da 6-0 yenılmıstı DDDD
1 maç üzerinden değil şu Qarabağda ki Kurbanovla bu y**ağı kıyaslamaları yok mu şimdi onlara sövüp geliyorum adam 13 milyonluk Karabağ ile Koskoca Leverkusen'i 1 golle elinden kaçırıyor keşke o bizi yönetse hem daha az maaş alıyor Okan Buruk gibi bir balona 3 milyon euro yıllık vereceğime Qurbanov'a veririm 3 milyon euro'yu.Okan Buruk hocamı bir maç üzerinden değerlnedirme yapılmamalı. babası da 6-0 yenılmıstı DDDD